Ο ΕΟΠΥΥ οι δεξιώσεις αγνώστων και το δανεικό ρεύμα! Απολογισμός δια χειρός Βουδούρη

  • Iatropedia
Είθισται όταν κάποιος παράγοντας ή πρόεδρος φορέα αποχωρεί από μια θέση να κάνει τον απολογισμό του έργου του. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμος Βουδούρης που δίνει τη θέση του στο Λευτέρη Παπαγεωργόπουλο. Τι αποκάλυψε, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα και …καταστάσεις;

Με φανερή τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του για την αποχώρησή του από τον ΕΟΠΥΥ, ο πρώην πλέον πρόεδρος Γεράσιμος Βουδούρης επιχείρησε να εξηγήσει από την πλευρά του πάντα, τις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη δημιουργία του Οργανισμού.

«Όποιος είναι μάγκας ας έρθει να δει πως στήσαμε τον ΕΟΠΥΥ και τι δυσκολίες είχαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως περιέγραψε λίγο αργότερο, τα κτίρια του Οργανισμού δε διέθεταν καν το δικό τους ρεύμα καθώς δεν υπήρχε τέτοια πρόβλεψη, με αποτέλεσμα να …δανείζονται από τα γειτονικά κτίρια. Αντίστοιχα και με την ύδρευση όπου το υπερσύγχρονο κτίριο ακόμη και σήμερα δεν έχει πόσιμο νερό.

Βέβαια ο Γεράσιμος Βουδούρης χωρίς να κατονομάσει τους …εμπνευστές, μίλησε για δεξιώσεις που γίνονταν από στα υπόγεια του κτιρίου, από ανθρώπους που ο ίδιος δε γνώριζε καν.

Από την άλλη βέβαια επανέλαβε πως ο φορέας δε χρηματοδοτήθηκε ποτέ έτσι όπως έπρεπε με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει.