Ο Αλέξης Τσίπρας στο Κ.Υ. Αστικού Τύπου στον Εύοσμο

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και στις 10 π.μ. επισκέπτεται το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο.

Το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο διαθέτει Ιατρείο Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί από τις 08.00 π.μ. έως τις 21.00 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών.

Εξάλλου, καθημερινά από τις 8.30 ως τις 14.00 ή 14.30 λειτουργεί το παθολογικό του τμήμα με ραντεβού. Το παιδιατρικό και το οδοντιατρικό επίσης δέχονται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου μέχρι τις 13.30 (πάντα με ραντεβού) ενώ δύο ημέρες το μήνα λειτουργεί το καρδιολογικό και το ΩΡΛ τμήμα και μία φορά την εβδομάδα δέχεται με ραντεβού το ιατρείο διακοπής καπνίσματος. Τέλος, καθημερινά λαμβάνονται ΠΑΠ- Τεστ, γίνονται βιοχημικές εξετάσεις και ακτινογραφίες-  μαστογραφίες.

Τις επόμενες δε ημέρες αναμένεται να επισκεφτεί ο πρωθυπουργός το υπουργείο Υγείας στην Αριστοτέλους για να ενημερωθεί για την εξέλιξη όσων έχουν συμφωνηθεί με την ηγεσία και να δώσει κάποιες οδηγίες. Η επίσκεψη αυτή θα γίνει στο πλαίσιο οργανωμένου προγράμματος του κ. Τσίπρα επισκέψεων σε όλα σχεδόν τα υπουργεία.