Ο Άδωνις και η Νέμεση! Τι είπε ο υπ. Υγείας στο συνέδριο καινοτομίας του ΣΦΕΕ

  • Iatropedia
''Δεν υπάρχει κρίση υπάρχει μια νέα πραγματικότητα. Αυτή η νέα πραγματικότητα είναι το νέο περιβάλλον στον οποίο πρέπει να προσαρμοστούμε. Το παρελθόν έχει πεθάνει'' διεμήνυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο καινοτομίας του ΣΦΕΕ. Πως έμπλεξε τη Νέμεση με την κρίση

Αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό των νέων ανθρώπων εμφανίσθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε στο 2ο διαγωνισμό καινοτομίας στην υγεία «ΣΦΕΕ innovation project».

Απευθυνόμενους στους νέους ο Άδωνις Γεωργιάδης τους κάλεσε να δημιουργούν και να μην περιμένουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και να βάζουν σφραγίδες. Παράληλα δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός σε όλους εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν και να συμβάλλουν έτσι στην αναπτυξη της χώρας μας.

Αναφερόμενος στις Κλινικές μελέτες παραδέχθηκε ότι ''αν και μείναμε πίσω'' παρόλα αυτά εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τελικά θα ξεπεράσουμε σύντομα τους στόχους του 2014.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεργιάδης άφησε για λίγο την ιδιότητα του υπουργού υγείας και σαν άλλος φιλόσοφος χαρακτήρισε τα χρόνια της κρίσης ως.. νέμεση. Δηλαδή η κρίση είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στην χώρα μας και στους Έλληνες από μία ανώτερη δύναμη αφού καταπάτησαν τους ηθικούς νόμους.

Χαρακτηριστικά ο υπουργός υγείας ανέφερε πως ΄΄αυτά τα χρόνια δε θα τα πω κρίση αλλά νέμεση''!!!!!!

Να υπενθυμισθεί εδώ ότι η Nέμεση υπήρξε αρχαία ελληνική θεότητα, προσωποποίηση της δίκαιης θεϊκής εκδίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νοσοκομειακοί Φαρμακοποιοί: Τελειώνουν τα λεφτά του ΕΣΥ! Δε θα υπάρχουν φάρμακα

Απογευματινά ιδιωτικά χειρουργεία με αγκάθια στο ΕΣΥ! Δείτε τα προβλήματα

Τιμητική αμοιβή και για του «ΕΣΥτες» γιατρούς από συνέδρια! Τι προβλέπει νομοσχέδιο Άδωνι

Έρχεται το νέο πλαφόν στα φάρμακα! Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις