Νοσοκομείο Καλύμνου: Δεν φτάνουν οι ελλείψεις, έχουν και εισβολές τοξικομανών

kalymnos
Κατά τις νυχτερινές ώρες στο Νοσοκομείο Καλύμνου γίνονται εισβολές από τοξικομανείς οι οποίοι ζητούν από τους γιατρούς να τους δώσουν ηρεμιστικά φάρμακα για να αντιμετωπίσουν το στερητικό τους σύνδρομο.

Κλοπές φαρμάκων και υλικών γίνονται συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλύμνου ενώ οι νοσηλευόμενοι και οι συγγενείς τους που τους συντροφεύουν, ασφαλίζουν μόλις νυχτώσει τις πόρτες των δωματίων τους βάζοντας καρέκλες από πίσω!

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, οι τοξικομανείς μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα και ληστεύουν προσωπικά αντικείμενα των ασθενών και των επισκεπτών, όπως κινητά τηλέφωνα με αποτέλεσμα μόλις νυχτώσει, όλοι να κλειδώνονται στα δωμάτια.

Από την διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζουν ότι όντως υπάρχει μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα καθώς στο νησί δεν υπάρχει δομή στήριξης των τοξικομανών και από το νοσοκομείο φοβούνται να τους διώξουν καθώς θα υπάρξουν πιθανώς αντίποινα.

Οι επαφές με τον ΟΚΑΝΑ δεν έχουν οδηγήσει σε κάποια λύση του προβλήματος καθώς δεν προκηρύχθηκαν ποτέ θέσεις εξειδικευμένου προσωπικού.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends