Νέος πρόεδρος στο Ντυνάν την Τετάρτη

  • Iatropedia
Με θύματα τους 1200 εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, ο υπό παραίτηση πρόεδρος του Νοσοκομείου Ανδρέας Μαρτίνης φαίνεται ότι βρήκε τον αντικαταστάτη που θα τον αναπληρώσει στην ...τρίμηνη παραίτησή του.

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κ.Μαρτίνης σε ανακοίνωσή του:

«…[..] Κατόπιν τούτου επέλεξα ως νέο μέλος τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο, αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου ε.τ., τέως ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης και τέως αντιπρόεδρο του Ινστιτούτου ΠΑΣΤΕΡ.

Με δεδομένη την άρνηση του αντιπροέδρου του Κ.Ι.Ε.Ν κου Βασίλη Στεργίου να με αναπληρώσει, θα προτείνω σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012, τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο ως αντικαταστάτη μου, με πλήρεις τις αρμοδιότητές μου, για όσο χρόνο κριθεί αναγκαίο και επωφελές για το Ίδρυμα».

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ξέσπασε έντονη διαμάχη μεταξύ του Ανδρέα Μαρτίνη και του καθηγητή Λυκούργου Λιαρόπουλου ο οποίος τοποθετήθηκε από το υπουργείο Υγείας ως προσωρινός διαχειριστής στο νοσοκομείο. Μάλιστα οι δύο άνδρες αντάλλαξαν δηλώσεις και μέσω …facebook γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.