Νέο…κρούσμα με γιατρό χωρίς πτυχίο στο ΕΣΥ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Άλλη μια περίπτωση γιατρού που υπηρετεί επί σειρά ετών σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να έχει ...πτύχιο Ιατρικής, βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας και μας προβληματίζει σοβαρά!

Ο επιμελητής Β΄ είχε διοριστεί το 2001 στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Αλλά όπως αποδείχτηκε 17 χρόνια μετά (!) δεν έχει πτυχίο Ιατρικής! Η ειδικότητα αυτού Παθολόγος! Τον Φεβρουάριο του 2001 διορίστηκε με …δόξα και τιμή προσκομίζοντας ψεύτικους τίτλους σπουδών και ειδικότητας και έκτοτε …έσωζε ανθρώπινες ζωές!

Έπρεπε να περάσουν 17 χρόνια για να αποδειχτεί ότι όλα αυτά τα χρόνια «κορόϊδευε» το σύστημα Υγείας και να δει χθες Πέμπτη, να δημοσιεύεται στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεων η απόφαση για την ανάκληση του διορισμού του.

 

Ερώτηση αδαών!

Τι θα γίνει με τα χρήματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής από το Δημόσιο ο άνθρωπος αυτός αλλά και με το πιθανό ποινικό κομμάτι των πράξεών του; Επίσης, θα γίνει ποτέ τίποτα με όλους αυτούς τους ψυχιατρικά ασθενείς που υπηρετούν σε ιατρικές ειδικότητες με διαχείριση δύσκολων περιστατικών βασανίζομενοι οι ίδιοι και βάζοντας σε κίνδυνο ζωές ασθενών; Θα ζήσουμε άραγε επί των ημερών μας μια μαζική κάθαρση του ΕΣΥ;