Νέο φυσικό «όπλο» κατά της γρίπης και του κοινού κρυολογήματος

  • Iatropedia
Με την εμπορική ονομασία OLIVAXIN κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 σε όλες τις Φαρμακαποθήκες και τα φαρμακεία, το προϊόν που οι Έλληνες φαρμακοποιοί ονομάζουν ήδη «Φυσικό Εμβόλιο» κατά της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και των εποχιακών λοιμώξεων.

Το νέο προϊόν OLIVAXIN, το οποίο χαρακτηρίζεται ήδη σαν «Φυσικό Εμβόλιο» από τους φαρμακοποιούς, καθώς ουσιαστικά εγκαινιάζει διεθνώς μια νέα κατηγορία στα συμπληρώματα διατροφής, θα βρίσκεται από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου στα ράφια των φαρμακείων.

Το OLIVAXIN αναπτύχθηκε μετά από έρευνες χρόνων στην Ελλάδα και η τελική φόρμουλα έχει τη σφραγίδα του πανεπιστημίου Αθηνών. Χάρη στην επαναστατική του σύνθεση από 100% φυτικά συστατικά, δικαίως αναμένεται να καταλάβει την πρώτη θέση ανάμεσα στα προϊόντα ενίσχυσης του ανοσοποιητικού. Το OLIVAXIN περιλαμβάνει στη σύνθεσή του πάνω από 20 δραστικά εκχυλίσματα ελληνικών Βοτάνων, μεταξύ των οποίων εκχυλίσματα από Ρίγανη, Δίκταμο, πρόπολη, φύλλα ελιάς, φύλλα αμπέλου, θρούμπι, γλυκόριζα, θυμάρι, κρίταμο, αγκινάρα, ελίχρυσο κ.α. και επιπλέον, εκχύλισμα από φλοιό λευκής ιτιάς που είναι η δραστική ουσία της «φυσικής Ασπιρίνης».

Το προϊόν είναι ένα σύστημα που περιέχει 2 φιαλίδια, OLIVAXIN 1 (30 ml) γα άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και OLIVAXIN 2 (50 ml spray) για τη μακροχρόνια πρόληψη και προστασία της υγείας από το κρυολόγημα, τη γρίπη, τις εποχιακές λοιμώξεις, κ.λπ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εταιρεία abc Kinitron, παρά την οικονομική κρίση, επέλεξε να επενδύσει σε ένα προϊόν που από το σχεδιασμό μέχρι και την τελική υλοποίησή του, είναι καθαρά ελληνικό.

Η διάρκεια της συνολικής αγωγής με το σύστημα OLIVAXIN είναι περίπου 45 ημέρες και υπόσχεται να προστατεύσει την υγεία μας για πάρα πολλούς μήνες. Μπορεί δε να επαναληφθεί όσες φορές χρειασθεί, καθώς σαν εντελώς φυσική αγωγή δεν έχει παρενέργειες.

Τα ελληνικά βότανα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό και ας μην ξεχνάμε ότι προϋπήρχαν για πολλούς αιώνες πριν ανακαλυφθούν τα φάρμακα. Τα βότανα άλλωστε αποτέλεσαν για τον άνθρωπο το πρώτο αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο και καταπολέμησαν με επιτυχία ιούς, λοιμώξεις μέχρι και επιδημίες.

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους εκχύλισης, η εταιρεία παραγωγής abc kinitron κατόρθωσε να εξάγει στο μέγιστο βαθμό όλα τα ευεργετικά συστατικά των βοτάνων και να δημιουργήσει ένα προϊόν, κυριολεκτικά “ασπίδα προστασίας” κατά της γρίπης, του κρυολογήματος των εποχιακών λοιμώξεων, καθώς και πολλών άλλων παθήσεων.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον επιστημονικό κόσμο δείχνουν ότι η κυκλοφορία του OLIVAXIN αναμένεται με πολύ θετικό πνεύμα από φαρμακοποιούς, γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους επιστήμονες υγείας. Μάλιστα, φαρμακοποιοί πιστεύουν ΄ποτι το OLIVAXIN είναι το πιο κατάλληλο προϊόν για όλες τις ηλικίες και για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες με δεδομένο ότι λόγω της απόλυτα φυσικής προέλευσής του, δεν έχει καμία παρενέργεια.

Υπεύθυνη για την διακίνηση και διανομή του OLIVAXIN στα φαρμακεία είναι η ελληνική εταιρεία abc kinitron, ενώ το προϊόν αναμένεται να διατεθεί και στη διεθνή αγορά από την οποία υπάρχει ήδη μεγάλη ζήτηση, πριν από το τέλος του 2015.