Νέοι γιατροί κατά Χρυσής Αυγής! Άρχισαν τα όργανα για τις εκλογές στους Συλλόγους

  • Iatropedia
Πριν καλά καλά συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες εκλογές στους ιατρικούς συλλόγους όλης της χώρας, άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες. Πρώτη αψιμαχία για τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τι δουλειά έχει η …αλεπού στο παζάρι θα μπορούσε κανείς να αναρωτηθεί για την παρουσία της Χρυσής Αυγής ακόμη και στον ιατρικό κόσμο, τη στιγμή που η οργάνωση ξεκάθαρα έχει διατυπώσει την πρόθεσή της να συγκεντρώνει ακόμη και αίμα με ρατσιστική διάθεση.

Παρ αυτά φαίνεται πως η οργάνωση και οι υποψήφιοί της έχουν αρχίσει να προκαλούν αναστάτωση ακόμη και στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων.

Ήδη οι πρώτες κόντρες άρχισαν για το ποιος είναι και ποιος όχι με τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής ενώ το Κίνημα των Νέων Γιατρών ξεκάθαρα τάσσεται κατά της παρουσία της οργάνωσης στις εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν τα μέλη του Κινήματος των νέων ιατρών «καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απόφαση του νυν Δ.Σ. του ιατρικού συλλόγου Αθηνών (υπερψηφίστηκε από τις παρατάξεις του νυν προέδρου κ.Πατούλη – ΔH.Κ.Ι. και του ΠΑΣΟΚ), να επιτρέψει σε συνδυασμό προερχόμενο από μέλη της χρυσής αυγής να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Πέρα από τις πολιτικές αποκαλύψεις που πλέον είναι γνωστές και στον τελευταίο αδαή για την εγκληματική φύση της οργάνωσης, τίθεται προς όσους επέτρεψαν αυτή τη συμμετοχή ένα ευθέως ιατρικό ζήτημα.

Πως μπορεί να δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε εκλογές συνδυασμοί που δεν αποδέχονται την ισότητα της ιατρικής περίθαλψης προς όλους τους ανθρώπους, διαχωρίζοντας τους βάση εθνικότητας χρώματος, φυλής και απόψεων;».

Οι νέοι γιατροί υπενθυμίζουν μάλιστα τον κώδικα της ιατρικής δεοντολογίας που ψηφίστηκε από τη βουλή των Ελλήνων το 2005 και επιβάλει την περίθαλψη για όλους ανεξάρτητα χρώματος, φυλής και θρησκεύματος.

Γι αυτό και ζητούν να ανακληθεί άμεσα η απόφαση του ΔΣ του ΙΣΑ για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια των ανθρώπων που είναι κοντά στην οργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εγκαίνια εν μέσω…ΜΑΤ και ελλείψεων! Τι έγινε στον Ευαγγελισμό

Φαρμακοβιομήχανοι: «Αποσύρονται φάρμακα από την Ελλάδα λόγω της κυβέρνησης»! Ποια θα εξαφανισθούν

Δείτε πόσο κοστίζουν στον ΕΟΠΥΥ τεστ-ΠΑΠ, μαστογραφία και PSA που κούρεψε ο Βορίδης

Μόνο με Βορίδη τα εγκαίνια στον Ευαγγελισμό! Γιατί δεν πάει ο Σαμαράς. Όλο το παρασκήνιο