Μπότοξ δια χειρός…αισθητικού! Στον εισαγγελέα αισθητικός που έκανε ιατρικές πράξεις

  • Iatropedia
Η γνωστή ρήση του “ότι δηλώσεις είσαι” φαίνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει ακόμη στην Ελλάδα της κρίσης και του μνημονίου. Όπως αποκαλύπτουν οι γιατροί, το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται αισθητικοί να κάνουν ιατρικές πράξεις που κάνουν οι πλαστικοί χειρουργοί.

Στον εισαγγελέα κατέθεσαν στοιχεία τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας για αισθητικό που έκανε ανενόχλητα μπότοξ, ενέσιμες μεσοθεραπείες με υαλορουνικό αλλά και άλλες ιατρικές πράξεις που επιβάλλεται ν κάνουν μόνο γιατροί.

Όπως διευκρινίζουν οι γιατροί ο νόμος επιφυλάσσει το δικαίωμα άσκησης πάσης φύσεως ιατρικών πράξεων μόνο σε ιατρούς που έχουν τα νόμιμα προσόντα. Και φυσικά όχι σε αισθητικούς.

Δεν είναι πάντως η μοναδική περίπτωση αισθητικού που φθάνει στον εισαγγελέα καθώς συχνά πυκνά καταγράφονται καταγγελίες για επαγγελματίες του χώρου που πραγματοποιούν ανάλογες ιατρικές πράξεις αισθητικού χαρακτήρα.

Το δέλεαρ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι συνήθως η χαμηλότερη τιμή που προσφέρεται από τους αισθητικούς έναντι των υψηλότερων τιμών στα ιατρεία, τα οποία ωστόσο παραμένουν ασφαλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς Αυγουστιάτικες κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί;

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα μετακινηθούν και γιατροί στα νοσοκομεία!

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη! Καμπάνια για στροφή στα Ελληνικά φάρμακα

Άδωνις Γεωργιάδης: Θα μετακινηθούν και γιατροί στα νοσοκομεία!