“Μπλόκο” των εργαζομένων στο γραφείο Λοβέρδου

ÁÈÇÍÁ-Õðü êáôÜëçøç âñßóêåôáé áðü ôï ðñùß ôï êôÞñéï ôïõ Õðïõñãåßïõ Õãåßáò.
åñãáæüìåíïé, õðÜëëçëïé ôïõ õðïõñãåßïõ, Ý÷ïõí áðïêëåßóåé ôçí åßóïäï ôïõ êôçñßïõ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)
Κατάληψη έξω από την πόρτα του γραφείου του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στην οδό Αριστοτέλους πραγματοποίησαν για λίγη ώρα σήμερα οι υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας διαμαρτυρόμενοι για τις εφεδρείες.

Δεν έχουν τελειωμό τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο υπουργός Υγείας. Μετά τους ιδιώτες και τους νοσοκομειακούς γιατρούς, τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία τώρα έχει απέναντί του και τους υπαλλήλους τους υπουργείου Υγείας που αντιδρούν στις εφεδρείες.

Τη Δευτέρα το πρωί μάλιστα πραγματοποίησαν ολιγόωρη κατάληψη έξω από το γραφείο του στην οδό Αριστοτέλους εκφράζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες τους για το σύστημα των εφεδρειών στο οποίο θα ενταχθούν.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν τελικώς έξω από το γραφείο του υπουργού από τον Γ.Γ. Νίκο Πολύζο ο οποίος μίλησε για τη γενικότερη πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα αυτό.

Πάντως τις τελευταίες ημέρες πολλές υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας υπολειτουργούν εξαιτίας των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούν καθημερινά οι εργαζόμενοι στο αμφιθέατρο του κτιρίου προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends