Μόνο στο iatropedia: Τι είπε ο Άδωνις μετά την συνέχιση της απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ!

  • Iatropedia
Ούτε βήμα πίσω δε φαίνεται να κάνει η κυβέρνηση στο θέμα των αλλαγών του ΕΟΠΥΥ παρά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των γιατρών του πρώην ΙΚΑ.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δεν αλλάζει τίποτε από ότι φαίνεται στα σχέδια της κυβέρνησης και του Άδωνι Γεωργιάδη σε σχέση με τον ΕΟΠΥΥ, και η κόντρα με το προσωπικό φαίνεται να τραβά σε βάθος.

Οι γιατροί αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους κατά των απολύσεων και των αλλαγών και ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως αναφέρουν πληροφορίες αποφάσισε επίσης να μην αλλάξει …τίποτε. Να προχωρήσει κανονικά στις απολύσεις και τα λουκέτα.

Άλλωστε το πράσινο φως έχει δοθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και οι απολύσεις όλα δείχνουν πως είναι …ποτάμι που δε γυρίζει πίσω.

Έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr αναφέρουν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης διεμήνυσε πριν από λίγο στους συνεργάτες του να προχωρήσουν κανονικά στο σχεδιασμό που έχει γίνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: “η μεταρρύθμιση προχωρά κανονικά”.

Βέβαια οι εργαζόμενοι είναι υπ ατμόν και περιμένουν μέρα με την ημέρα να μάθουν το εργασιακό τους μέλλον. Η αγωνία ειδικά των υγειονομικών υπαλλήλων είναι τι θα γίνει με τις τεχνικές ειδικότητες αλλά και πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Αυτό που επισημαίνουν είναι ότι δεν έχει γίνει και είναι άγνωστο πότε θα γίνει η ακριβής προκήρυξη θέσεων για να μεταφερθούν στις υγειονομικές περιφέρειες δηλαδή ουσιαστικά στο ΕΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προς συνέχιση της απεργίας οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Οι διαφωνίες, οι κόντρες και οι αιχμές για…υποταγή

Πρόεδρος ΕΟΦ αποκλειστικά στο iatropedia: “Εγγύηση ο ΕΟΦ για τις νέες τιμές στα φάρμακα”!

Νέος ΕΟΠΥΥ: Ούτε γιατροί ούτε πολυϊατρεία! Τι δήλωσε ο Άδωνις

Το ΕΣΥ στο …πόδι την Τετάρτη! Απεργούν γιατροί και εργαζόμενοι στην Υγεία