Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Διασκέδαση με «εισιτήριο» φάρμακα και βρεφικά γάλατα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Όπως και την περσινή χρονιά, γνωστοί μουσικοί συμμετέχουν σε συναυλία για το Μ.Κ.Ι.Ε. και υποδέχονται τον νέο χρόνο στο LeveL 69, Σολωμού 69 Μοσχάτο, την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, σε μια βραδιά διασκέδασης που ο καθένας μπορεί να φέρει ένα κουτί γάλα, φάρμακα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης που έχει ανάγκη το Κοινωνικό Ιατρείο.

Με σύνθημα “κανένας μόνος του στην κρίση”  το Μ.Κ.Ι.Ε. με πράξεις και έργα διεκδικεί το ανθρώπινο δικαίωμα που έχουν όλοι οι άνθρωποι στην υγεία. Το Μ.Κ.Ι.Ε. αποτελεί μια αλληλέγγυα, πλήρως εθελοντική, δομή που προσφέρει πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε ανασφάλιστους, άπορους και άνεργους πολίτες.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι:

-Music Virus (Μουσικό σχολείο Αλίμου)
-40 Something
-Μόνο Γυμνό
-Pelekys
-Περικλής Λορίδας.

Την συναυλία θα ανοίξουνε τα “παιδιά” της κυρίας Ειρήνης Αμαξοπούλου από το μουσικό εργαστήρι “Μουσικές Περιπλανήσεις” του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων και φίλων Α.με.Α “η ανοιχτή αγκαλιά”.

Η είσοδος είναι δωρεάν, προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να φέρει, φάρμακα, βρεφικά γάλατα, γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες κ.α. (περισσότερες πληροφορίες για της ανάγκες του Μ.Κ.Ι.Ε. μπορείτε να βρείτε εδώ : http://www.mkiellinikou.org )

Όλοι οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς.