Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού: Έκκληση για γάλατα κρέμες πάνες…

  • Iatropedia
Ατέλειωτη δείχνει αυτή η κρίση για την χώρα μας με τους πολίτες που χρειάζονται βοήθεια ακόμα και για τα βασικά είδη διατροφής, να αυξάνονται αντί να μειώνονται...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Συγκινεί και εξοργίζει η τελευταία έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καθώς συνειδητοποιούμε πόσοι συνάνθρωποί μας δεν έχουν χρήματα ούτε για να ταΐσουν τα μωρά παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν από το Ιατρείο, «οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν, οι ανάγκες όμως των οικογενειών που βοηθάμε κάθε μήνα με βρεφικές και παιδικές τροφές είναι διαρκείς. Κάνουμε έκκληση για παιδικά γάλατα εβαπορέ, βρεφικές κρέμες, φρουτόκρεμες και παιδικές πάνες (Νο. 3, 4 και 5). Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι κάθε μήνα βοηθάμε περίπου 100 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και λόγω της καλοκαιρινής περιόδου αλλά και των capital controls έχουμε σημαντικές ελλείψεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας».

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, σε σχεδόν 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 42,000 ιατρικές επισκέψεις, από όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)