Μητροπολιτικό Ιατρείο: 55χρονη ανασφάλιστη έχει ανάγκη από συσκευή BIPAP ST

  • Iatropedia
Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ άσχημη και αδυνατεί να αγοράσει το μηχάνημα, το οποίο κοστίζει από 1.800 μέχρι και 3.500 ευρώ. Η ίδια ασθενής, εξάλλου, έχει ανάγκη και από νοσοκομειακό κρεβάτι, αφού η κατάσταση της είναι ιδιαιτέρως επιβαρυμένη.

Παράλληλα το ιατρείο κάνει έκκληση για εθελοντές παθολόγους, ψυχιάτρους, φαρμακοποιούς και ουρολόγους, που θα πλαισιώσουν την ιατρική ομάδα, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών των ανασφάλιστων πολιτών, που επισκέπτονται το ιατρείο.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα, μέσα σε σχεδόν 4 χρόνια, έχει δεχτεί πάνω από 44.000 περιστατικά απ' όλη την Αττική (ακόμα και την επαρχία).

Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 300 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

«Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι», τονίζουν οι υπεύθυνοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-9631-950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00)

(ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

email mkiellinikou@gmail.com