Μια σημαντική στιγμή για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Μία σημαντική στιγμή είναι αυτή για την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καθώς η πιστοποίηση κατά ISO 9001 από την TUV Austria, δίνει νέα ώθηση στην υπόστασή της και το έργο που προσφέρει...

«Δεν είναι ένα απλό βήμα εκσυγχρονισμού, είναι μία νέα αντίληψη για το πως πρέπει να λειτουργούν οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Δεν είμαστε τέλειοι, ούτε άμοιροι λαθών (58 χρόνια εν λειτουργία). Είμαστε όμως αποφασισμένοι σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή να δώσουμε ένα νέο στίγμα, μία νέα αντίληψη στον εθελοντισμό. Ελπίζω να τα καταφέρουμε». Αυτά αναφέρει σε μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελος Φιλόπουλος.

Όπως εξηγεί ο έμπειρος και εξαιρετικά δραστήριος χειρουργός μαστού από το ΓΟΝ ‘Άγιος Σάββας» που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια και στο τιμόνι της επιστημονικής εταιρείας, με προδιαγραφές υψηλής λειτουργικής απόδοσης και ποιότητας, με σύγχρονες επικοινωνιακές πλατφόρμες και με διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα εκσυγχρονίζουμε τον τρόπο δράσης μας και ελπίζουμε να δώσουμε το καλό παράδειγμα.