Μετά το υπουργείο Υγείας τι; Που πάει ο Άδωνις…

  • Iatropedia
Φουντώνουν για άλλη μια φορά τα σενάρια μετακίνησης του Άδωνι Γεωργιάδη από το υπουργείο Υγείας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά οι φήμες γύρω από το πρόσωπο του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Αποχωρεί ή όχι, αναρωτιούνται πολλοί δεδομένου ότι πολλές πληροφορίες πηγάζουν και από πολύ υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.

Το νέο σενάριο θέλει τον κ.Γεωργιάδη να μετακομίζει προς τις …Βρυξέλλες. Πηγές αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα επιθυμούσε να έχει τον υπουργό Υγείας στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ωστόσο ο ίδιος δε φαίνεται να επιθυμεί κάτι τέτοιο καθώς θα τον έβγαζε από την πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής.

Πάντως στου Μαξίμου σβήνουν και ξαναγράφουν ονόματα προσώπων που θα μπορούσαν να πάνε στην Ευρωβουλή σε μια μάχη που κρίνεται εξαιρετικά σκληρή δεδομένης και της ρευστής πολιτικής κατάστασης.

Από την άλλη πάλι δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα …ανασχηματισθεί δεδομένου ότι έχει προωθήσει ήδη το θέμα του ΕΟΠΥΥ και του ΠΕΔΥ-ου και έχει ολοκληρώσει και το ζήτημα των απολύσεων που απαιτούσε η τρόικα.

Οι περισσότεροι τοποθετούν τις αλλαγές μέσα στους επόμενους δύο μήνες εξ ου όπως φαίνεται και οι στενοί συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη μέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς συμφωνία κυβέρνηση-τρόικα με αγκάθι και την Υγεία! Τι θα γίνει με φάρμακα-φαρμακοποιούς

Οικογενειακός γιατρός: Αυτός ο άγνωστος!

Ποιες προληπτικές εξετάσεις καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ;

Έρχονται οι συγχωνεύσεις του ΠΕΔΥ-ου! Τι ετοιμάζει ο Άδωνις