«Μαχαίρια»…βγήκαν στη Βουλή για το νομοσχέδιο Άδωνι! Ο γάιδαρος που…πετά και οι αψιμαχίες

26ad761ea9e29ea536f45799d65a3bba.jpg
Σφοδρότατη αντιπαράθεση κατεγράφη το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για το νέο νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη που αλλάζει το χαρακτήρα του ΕΟΠΥΥ, δημιουργεί το ΠΕΔΥ ενώ οδηγεί σε απομάκρυνση πολλούς γιατρούς.

Ο υπουργός Υγείας έδειξε για άλλη μια φορά τη …συμπάθειά του στο ΣΥΡΙΖΑ καθώς κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για πολιτικαντισμό της κακιάς ώρας, στο ξεκίνημα της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον ΕΟΠΥΥ.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή ένα ενιαίο καθολικό σύστημα υπό τις υγειονομικές περιφέρειες το οποίο περιέγραφε ο ίδιος ο κ.Τσίπρας πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα δε δίστασε να κατηγορήσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι "εμμέσως ομολογούν πως είτε αυτά που λένε είναι παραμύθια είτε πιστεύουν πως δεν θα κυβερνήσουν ποτέ". Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ πως η άρνηση του κόμματος να ψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο οφείλεται "στην προσπάθεια του να ικανοποιήσει όποιον χτυπάει την πόρτα του κόμματός του. «Και να σας πει κάποιος ο γάιδαρος πετάει ναι θα του πείτε", είπε σε έντονο ύφος ο υπουργός Υγείας.

Βέβαια οι επιθέσεις Άδωνι Γεωργιάδη δεν έμειναν αναπάντητες από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και εκτός μικροφώνου.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends