Λοβέρδος στο iatropedia: “Δε θα μείνει ιερόδουλη χωρίς να ελεγχθεί για Aids”!

  • Iatropedia
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μετά το σοκαριστικό περιστατικό με την 22χρονη Ρωσίδα ιερόδουλο φορέα του Aids αλλά και τα υπόλοιπα περιστατικά με τις ιερόδουλες, μιλά στο iatropedia αποκλειστικά για τα όσα είχε πει και προειδοποιήσει σχετικά με την αύξηση της νόσου και τη λαθρομετανάστευση, και όπως λέει “δεν είχε εισακουστεί”.

“Αυτά που έλεγα τόσο καιρό και δεν άκουγε κανένας, τώρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Είχα προειδοποιήσει στους πιο υψηλούς τόνους ότι το Aids αυξάνεται δραματικά στη χώρα μας και ότι ένα μέρος του προβλήματος προκύπτει από τη λαθρομετανάστευση και την αδήλωτη πορνεία” σημειώνει χαρακτηριστικά στο iatropedia ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο υπουργός Υγείας επισημαίνει ότι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελληνικές οικογένειες καθώς όπως δηλώνει: “Είχα πει ότι το πρόβλημα μπαίνει στις ελληνικές οικογένειες καθώς οικογενειάρχες πηγαίνουν στους οίκους ανοχής μεταφέροντας έτσι τη νόσο στα σπίτια τους”.

Ο κ.Λοβέρδος τονίζει ότι οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ θα συνεχισθούν έως ότου εξετασθούν όλοι οι παράνομοι οίκοι ανοχής που λειτουργούν στη χώρα μας : “έχω δώσει εντολή στο ΚΕΕΛΠΝΟ να συνεχίσει ακόμη πιο έντονα τους ελέγχους κατ εφαρμογήν της υγειονομικής διάταξης. Δε θα υπάρξει οίκος ανοχής τα επόμενα 24ωρα που να μην έχει ελεγχθεί”.

Για όσους μιλούν για προεκλογικούς…ελέγχους ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά: “Δεν είναι προεκλογικοί οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ και όλα τα μέτρα που λαμβάνουμε, καθώς τώρα πια που βρήκαμε θετική ανταπόκριση από το υπουργείο δημοσίας τάξεως, έχουμε όλα τα εργαλεία για να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία”.