Λοβέρδος: «λεφτά υπάρχουν στα νοσοκομεία»

  • Iatropedia
Από τις περικοπές και το συμμάζεμα των νοσοκομείων μπορούν να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα κονδύλια για την ομαλή λειτουργία του ΕΣΥ επεσήμανε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στους διοικητές των νοσοκομείων όλης της χώρας.

Ο κ.Λοβέρδος κάλεσε τους διοικητές να αποπληρώσουν άμεσα τους προμηθευτές για τις αγορές που έχουν γίνει έως τις 4 Νοεμβρίου ώστε να εξοφληθούν τα χρέη.

Σημείωσε μάλιστα ότι με την ορθή διαχείριση μπορούν να εξασφαλισθούν χρήματα καθώς όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά προκαλώντας μάλιστα τα γέλια των διοικητών: «λεφτά υπάρχουν στα νοσοκομεία, όχι όμως στη χώρα» όπως συμπλήρωσε.

Κατά τα άλλα ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους διοικητές να υλοποιήσουν άμεσα το έργο που έχει προγραμματισθεί στα νοσοκομεία, δεδομένου όπως είπε ότι τελειώνει ο πολιτικός χρόνος.

Όπως είπε θα πρέπει μεταξύ άλλων να ελεγχθούν όλες οι παρατυπίες στο ΕΣΥ όπως οι πλαστικές επεμβάσεις, οι πλασματικές εφημερίες αλλά και η γενικότερη λειτουργία των νοσοκομείων. Αύριο μάλιστα θα αποστείλει και σημείωμα με τις οδηγίες σε όλα τα νοσοκομεία τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσουν οι διοικητές έως τον Ιανουάριο.