Λοβέρδος για διαδοχή: Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε στην Υγεία

  • Iatropedia
Απέφυγε να απαντήσει στο θέμα της κούρσας διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε παρουσίαση που είχε με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Κάτω από το χαλί φαίνεται πως έβαλαν για λίγες ώρες το θέμα της διαδοχής στο κυβερνών κόμμα Λοβέρδος και Χρυσοχοϊδης. Σε κοινές δηλώσεις τους μετά την παρουσίαση του προγράμματος για το ΕΣΠΑ και μετά το σάλο που προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του υπουργού Ανάπτυξης για το αύριο στο κόμμα, οι δύο άνδρες εστίασαν στο έργο που έχουν να υλοποιήσουν στα υπουργεία τους.

Ειδικότερα ερωτηθείς σχετικά ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε πως βρίσκεται με τον υπουργό Ανάπτυξης για λόγους συνεργασίας και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «έχουμε λίγους μήνες για να πράξουμε πολλά πράγματα

Από 2009 όλοι οι υπουργοί λειτουργούν υπό ασφυκτική πίεση και δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε για μετά τις εκλογές».

Τη συνεργασία με το υπουργείο Υγείας επικαλέσθηκε και ο Μ.Χρυσοχοϊδης απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη διαδοχή.

Πάντως αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου στο πλευρό του υπουργού Ανάπτυξης για το θέμα του ΕΣΠΑ, λίγες ώρες μετά τις εντυπώσεις που επέφεραν οι δηλώσεις του Μ.Χρυσοχοϊδη για το «αύριο» του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο Α.Λοβέρδος βρέθηκε στο πλευρό του συναδέλφου του ως δείγμα υποστήριξης στις πρωτοβουλίες του. Ωστόσο πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι η συνάντηση για το ΕΣΠΑ ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και ουδεμία σχέση έχει με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.