Λοβέρδος: «φεύγω με το κεφάλι ψηλά» -πλούσιο φωτορεπορτάζ

  • Iatropedia
Αρχικά μεαστεϊσμούςγια τον ολυμπιακό, αλλά στη συνέχεια με θυμό για τη διαφθορά στο ΕΣΥ, παρέδωσε το μεσημέρι, ο Ανδρέας Λοβέρδος στον υπηρεσιακό Υπουργό Χρήστο Κίττα

Ο κ. Λοβέρδος αφού καλωσόρισε με χιούμορ τον κ. Κίττα, λέγοντας ότι έχουν κοινή πορείαεξαιτίας της κοινής τους λατρείας για τον ολυμπιακό, αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σπατάλη και τη διαφθορά του ΕΣΥ, ενώ μίλησε για εξοικονόμηση 2,750 δισεκατομμυρίων ευρώ, από τη σπατάλη των φαρμάκων για την οποία είναι υπερήφανος.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, συμπληρώνoντας ότι είναι υπερήφανος για αυτά που έκανε και προσπάθησε να κάνει σε ένα σύστημα όπου κυριαρχούσε η διαφθορά. Και συνέχισε λέγοντας ότι: «όταν ήρθα δεν ήξερα πως θα φύγω. Όρθιος; καθέτως; από την πίσω πόρτα;…»

Ο απερχόμενος υπουργός είπε επίσης: «Λέγανε ότι θα κλείσω νοσοκομεία, αλλά κατόρθωσα να τα κρατήσω όλα ανοικτά σε μια εποχή κρίσης. Αυτό είναι αριστερή πολιτική»

Ο νέος υπηρεσιακός υπουργός κ. Κίττας, είπε ότι θα δώσει ολη του τη δύναμη ώστε να υπάρχει αξιοπρέπεια στους ασθενείς, τους συγγενείς τους και όλους τους εμπλεκόμενους για την υγεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ποιός είναι ο νέος υπουργός Υγείας