Λονδίνο-Αθήνα με ποδήλατο για χάρη της «Φλόγας» – Πότε θα γίνει η υποδοχή του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη

  • Iatropedia
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 4 το μεσημέρι, στο κλειστό γήπεδο του Αγ. Θωμά στο Γουδή θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του Ελπιδοφόρου Χρυσοβέργη, που κατεβαίνει από το Λονδίνο στην Αθήνα με το ποδήλατο του, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να συγκεντρώσει χορηγίες για τη λειτουργία του "Σπιτιού των Παιδιών της Φλόγας".

Η Ομάδα του Αγίου Θωμά θέλοντας να προβάλει την πραγματικά τεράστια αυτή προσπάθεια του Ελπιδοφόρου, ανταποκρίθηκε πρόθυμα στο αίτημα της Φλόγας για τη διοργάνωση της υποδοχής του στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά.

Έτσι, ποδηλατικοί Σύλλογοι του Αγίου Θωμά καθώς και υποστηρικτές της ομάδας μαζί με τους γονείς της Φλόγας θα συναντήσουν σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα τον Ελπιδοφόρο έξω από το Καλλιμάρμαρο στην Αθήνα στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Οκτωβρίου, και όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο ομώνυμο πάρκο, όπου θα γίνει και η επίσημη υποδοχή.

Η Ομάδα του Αγίου Θωμά δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει με ενθουσιασμό στις δραστηριότητες της Φλόγας και με αφορμή τη υποδοχή του Ελπιδοφόρου θέλει να δείξει ακόμα μια φορά την υποστήριξη και την εκτίμησή της στη Φλόγα και τα παιδιά της.

Ο Ελπιδοφόρος ποδηλατεί από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα με το μήνυμα «Are you wheeling to help» και με στόχο να συγκεντρώσει 10.000 ευρώ για τους σκοπούς του Συλλόγου. Δηλώνει ότι θα είναι παρών και ακμαίος και συνεπής θα ολοκληρώσει το μακρύ του ταξίδι έτσι όπως το σχεδίασε, την Κυριακή στις 15.00 το μεσημέρι στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Όσοι πάλι δεν επιθυμούν να έρθουν «ποδηλατικά» μπορούν να έρθουν κατευθείαν στο γήπεδο από τις 15.00.