Κόβονται κι άλλα προνοιακά επιδόματα

01186400a3ea78768023b68c0184194b.JPG
Σε περαιτέρω μείωση των επιδομάτων πρόνοιας από χιλιάδες πολίτες θα προχωρήσει η κυβέρνηση καθώς έχει ξεκινήσει ήδη να δημιουργείται μητρώο δικαιούχων. Όσοι δεν τα δικαιούνται θα διαγραφούν από τα μητρώα.

Έως το τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να είναι έτοιμο το μητρώο επιδομάτων πρόνοιας το οποίο θα περιλαμβάνει όλους όσοι λαμβάνουν σήμερα ενισχυτικό επίδομα πρόνοιας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Μέσω του μητρώου αυτού θα αποσαφηνισθεί και ποιος δικαιούται και ποιος όχι να λαμβάνει επίδομα πρόνοιας. Όσοι εντοπισθούν να μην πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξοβελισθούν από τη λίστα και θα πάψουν φυσικά να λαμβάνουν το επίδομα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση τους σημερινούς πρόχειρους υπολογισμούς είναι πιθανό να «ψαλιδιστούν» επιδόματα ακόμη και σε ποσοστό 20 με 30%.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας υποστηρίζει πως μεταξύ των σημερινών δικαιούχων υπάρχουν και πολλοί που δε διαθέτουν τα απαραίτητα κριτήρια και επί σειρά ετών εισπράττουν παράτυπα τα χρήματα από την πρόνοια.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends