Κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ μεταβαίνει στη Λέσβο!

  • Iatropedia
Στη Λέσβιο μεταβαίνει κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και την επαρκή υγειονομική κάλυψη των νεοεισερχόμενων στη χώρα ατόμων.

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την επαρκή υγειονομική και ψυχοκοινωνική κάλυψη των νεοεισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων που λαμβάνει χώρα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο και Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και κατ 'επέκταση τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας της χώρα μας ενημερώνει για τα εξής.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Λάζαρος Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Διεκπεραίωσης Ειδικών Θεμάτων Οικονομίας και Διοίκησης ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κ. Γεώργιος Αναστόπουλος, πρόκειται να μεταβούν την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015 στη Λέσβο όπου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με Τοπικούς φορείς στις 12.30 στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 14.30 θα επισκεφθούν το Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας και την Κινητή Μονάδα Πρώτης Υποδοχής στη Μόρια Λέσβου.