Κυτταρίτιδα: Ποιες είναι οι νέες θεραπείες;

  • Iatropedia
Η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα από τα συχνότερα αισθητικά προβλήματα στις γυναίκες. Πιθανόν να είναι και το συχνότερο αφού η πλειοψηφία των γυναικών έχει μικρότερου ή μεγαλύτερου βαθμού κυτταρίτιδα. Ποιες είναι οι νέες θεραπείες;

Του Αθανάσιου Χριστόπουλου

Πλαστικού Χειρουργού

Πολλές μέθοδοι έχουν υποσχεθεί τη θαυματουργή λύση. Από αυτές οι περισσότερες τελικά διέψευσαν τις προσδοκίες.

Οι μόνες λύσεις που αποδείχτηκαν αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση τόσο της κυτταρίτιδας, όσο και του τοπικού πάχους, είναι:

1. η λεμφική παροχέτευση και

2. η μεσοθεραπεία.

Λέγοντας λεμφική παροχέτευση εννοούμε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, τα οποία με το δικό του τρόπο το καθένα, αποσκοπούν στο ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή στο να βελτιώσουν τοπικά την κυκλοφορία και να παροχετεύσουν το οίδημα που βρίσκεται ανάμεσα στα κύτταρα του επιφανειακού λίπους.

Το ίδιο κάνει και η μεσοθεραπεία αλλά με διαφορετικό τρόπο, εγχύοντας δηλαδή ουσίες τοπικά, οι οποίες βελτιώνουν την κυκλοφορία στην περιοχή. Μέσω της τόνωσης της κυκλοφορίας, διώχνουν το οίδημα που βρίσκεται ανάμεσα στα λιποκύτταρα.]

Στην Αισθητική Ανάπλαση εφαρμόζουμε και τις δύο μεθόδους. Η μεν λεμφική παροχέτευση γίνεται με το μηχάνημα LPG Endermologie, το οποίο θεωρείται το πιο επιτυχημένο μηχάνημα παγκοσμίως αυτή τη στιγμή στη διόρθωση της κυτταρίτιδας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι το πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως. Επίσης εφαρμόζουμε τη μεσοθεραπεία με ενέσιμα, τα οποία είναι τελείως αβλαβή για τον οργανισμό και αποτελεσματικά.

Προσπαθώντας συνεχώς να βελτιώνουμε τις τεχνικές μας, από φέτος εφαρμόζουμε καινούρια υλικά μεσοθεραπείας, πολύ πιο προηγμένα και ασφαλή. Τα νέα αυτά υλικά μας έχουν δώσει πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα και μπορούμε πλέον να τα συστήσουμε ανεπιφύλακτα. Επίσης διαπιστώσαμε ότι εφαρμόζοντας και τις δύο μεθόδους παράλληλα έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτή η ταυτόχρονη εφαρμογή και των δύο μεθόδων και μάλιστα με τα συγκεκριμένα υλικά θεωρούμε ότι ήταν κάτι αρκετά πρωτοποριακό, το οποίο το δοκιμάσαμε επαρκώς και είδαμε αρκετά αξιόλογα αποτελέσματα πριν το προτείνουμε σε εσάς.

Η μέθοδος μας αυτή είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, σε σχέση με τα ήδη ικανοποιητικά που είχαμε στο παρελθόν.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

Περισσότερες πληροφορίες-πηγή:

http://athanasioschristopoulos.com

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

anaplasis@a-a.gr