Κι άλλο επεισόδιο βίας σε νοσοκομείο… Θύμα αυτήν την φορά ο φύλακας!

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Νέα επίθεση με θύμα έναν 50χρονο υπάλληλο φύλαξης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας έχει προστεθεί από χθες στις αμέτρητες πια εκδηλώσεις βίας εκ μέρους πολιτών προς εργαζόμενους στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Φερόμενοι ως δράστες είναι τέσσερα άτομα, ηλικίας 19, 20, 27 και 28 χρόνων που χθες το πρωί στις 7 στον χώρο των Επειγόντων Περιστατικών ζήτησαν ιατρική βοήθεια, καθώς ο ένας έφερε τραύμα στο χέρι. Ο υπάλληλος φύλαξης τους ενημέρωσε ότι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεν εφημέρευε και ότι θα έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Ταυτόχρονα, τους είπε ότι αν ήθελαν θα μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τις 8 το πρωί, την ώρα δηλαδή που θα ξεκινούσε η εφημερία του νοσοκομείου.

Τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα φέρονται να επιτέθηκαν και να χτύπησαν τον 50χρονο με αποτέλεσμα ο υπάλληλος φύλαξης να υποστεί κάταγμα στο πόδι. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία και προσήχθησαν στο Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και διατάραξη οικιακής ειρήνης.