Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαίας: Υποστελεχωμένο χωρίς υλικά και με απλήρωτους γιατρούς

cefc8a5760320e657aa12522b33f5dab.jpg
Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ιπποκράτης αναφέρει: "Κατά την πρόσφατη περιοδεία του Σωματείου μας στο Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας, συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με τους εκεί ελάχιστους εναπομείναντες συναδέλφους εργαζόμενους της πρωινής βάρδιας που είναι μέλη του Σωματείου μας. Απ΄ αυτά που είδαμε και ειπώθηκαν, μπορούμε να πούμε ότι ξεχωρίζουν κάποια...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Το πρώτο που παρατήρησαν και διαπίστωσαν λοιπόν τα μέλη του Σωματείου είναι οι "μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και γιατρούς".

Το δεύτερο είναι οι μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό. Μάλιστα πρόκειται για ελείψεις "που αξίζει να το επισημάνουμε ότι πρόσφατα αντιμετωπίστηκαν με έρανο που έκαναν μεταξύ τους οι εκεί εργαζόμενοι και γιατροί, οι οποίοι έδωσαν από 5 ευρώ έκαστος για να αγοράσουν υλικά, γάζες κλπ".

Το τρίτο πράγμα που παρατήρησαν είναι ότι οι αργίες και τα νυκτερινά των εκεί γιατρών, παραμένουν δυστυχώς εντελώς απλήρωτα για όλο το 2015. "Γι΄ αυτό το πρωτόγνωρο, το απαράδεκτο και προκλητικό πρόβλημα απευθυνθήκαμε ήδη στην 6η Υ.Πε, που έχει αυτήν την ευθύνη και δικαιοδοσία, ΖΗΤΩΝΤΑΣ της ΑΜΕΣΑ να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες, έτσι ώστε και αυτοί οι Συνάδελφοι – Εργαζόμενοι - Μέλη μας να πληρωθούν επιτέλους τα σχετικά οφειλόμενα", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Και καταλήγουν: "Γι΄ αυτήν την κατάσταση, αυτήν την κατάντια που ποτέ δεν την είχαμε συναντήσει κατά το παρελθόν, σίγουρα θα επανέλθουμε, εάν και εφ΄ όσον σύντομα δεν βρεθεί η σχετική και άκρως απαραίτητη λύση".

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends