Και όμως έγινε: Παντρεύτηκαν ενώ είχε ξεκινήσει ο τοκετός της! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Iatropedia
Αυτό που έζησε ένα ζευγάρι από το Τέξας των ΗΠΑ πριν από μερικές ημέρες είναι πολύ σπάνιο και σίγουρα κάτι που θα το διηγούνται στο παιδί τους όταν μεγαλώσει λίγο.

Και αυτό επειδή το παιδί τους βρέθηκε στο επίκεντρο της γαμήλιας τελετής (;) του ζευγαριού, η οποία έγινε μέσα στο μαιευτήριο.

Βλέπετε η Stephanie Tallent και ο Jason Nece ήθελαν να παντρευτούν προτού γεννηθεί η κορούλα τους. Η γιατρός τους είχε ενημερώσει ότι αυτό θα γινόταν από μέρα σε μέρα, αλλά όταν εξέτασε τελευταία φορά την Stephanie στις 21 Αυγούστου, το ζευγάρι δεν περίμενε να ακούσει αυτό που τους είπε η γιατρός.

Η Stephanie ήταν ήδη σε διαδικασία τοκετού και έπρεπε να παραμείνει στο μαιευτήριο για να γεννήσει με καισαρική τομή, όπως ήταν ήδη αποφασισμένο. Οι δύο νέοι δεν πτοήθηκαν, έβαλαν νυφικό και γαμπριάτικο κουστούμι και παντρεύτηκαν επιτόπου.

Η γιατρός έκανε δώρο στο ζευγάρι την ανθοδέσμη και ήταν εκείνη που συνόδευσε επιτόπου τη νύφη στον… διάδρομο του νοσοκομείου από το γραφείο της μέχρι το δωμάτιο της Stephanie, όπου την περίμενε ο γαμπρός!

Η νοσοκόμα έπαιζε το γαμήλιο εμβατήριο από το κινητό της τηλέφωνο και συμφώνησε να παραστήσει την πνευματική μητέρα της νύφης για να γίνει η τελετή.

Ο εφημέριος του νοσοκομείου πραγματοποίησε την τελετή σε ένα δωμάτιο εξετάσεων με πολλούς υπαλλήλους και προσωπικό του νοσοκομείου να παρίσταται στο ευτυχές γεγονός.

Το πρώτο ευτυχές γεγονός, αφού αμέσως με το τέλος της τελετής ήρθε και το δεύτερο. Μετά από λίγη ώρα είχε έρθει στον κόσμο και η κόρη του ζευγαριού, Sohpia.

Και αν νομίζετε ότι όλα αυτά είναι από κάποια ταινία, δείτε το βίντεο για να πειστείτε!…


http://abcnews.go.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτο: Πόσα μικρόβια μεταφέρονται με ένα ερωτικό φιλί…

Δείτε τι βρήκαν οι γιατροί στην κοιλιά μιας 92χρονης από την Χιλή