Κατάπιε 152 μεταλλικά αντικείμενα «για να αυξήσει τον σίδηρο στο αίμα της»! [pics]

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Μια 74χρονη γυναίκα είπε στους γιατρούς σε νοσοκομείο της πόλης Ulan-Ude της νοτιοανατολικής Ρωσίας ότι ήταν αναιμική και σκέφτηκε, ότι καταπίνοντας μεταλλικά αντικείμενα θα βελτίωνε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα της!

Η ηλικιωμένη Ρωσίδα είχε συνολικά 152 μεταλλικά αντικείμενα στο στομάχι της, όπως καρφιά, αφού τα κατάπινε με την πεποίθηση ότι έτσι καταπολεμούσε την σιδηροπενική αναιμία.

Η 74χρονη είχε εισήχθη πριν δύο εβδομάδες περίπου στο νοσοκομείο στο Ulan-Ude, περίπου 145 χιλιόμετρα βόρεια από τα σύνορα της Μογγολίας στη νοτιοανατολική Ρωσία. Παραπονιόταν για υψηλό πυρετό, αλλά το ιατρικό προσωπικό σοκαρίστηκε, όταν ανακάλυψε την αιτία της ασθένειάς της σε ακτινογραφίες που έκανε.

μεταλλικά αντικείμενα

Οι χειρουργοί βρήκαν και αφαίρεσαν από 152 μεταλλικά αντικείμενα από το στομάχι της γυναίκας. Ανάμεσά τους ήταν καρφιά, βίδες, μπουλόνια, κομμάτι κλειδαριάς και παλιοσίδερα, μέχρι και ένα πολύτιμο κολιέ από ασήμι!

μεταλλικά αντικείμενα

Το ιατρικό προσωπικό είπε ότι η γυναίκα είπε ότι άρχισε να τρώει μέταλλο πριν από περίπου 14 χρόνια. «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά πόσο καιρό τα αντικείμενα αυτά βρίσκονται μέσα της», είπε ένας από τους γιατρούς, αφού αρκετά αντικείμενα είχαν αρχίσει την φυσική διαδικασία της οξείδωσης!

Οι γιατροί είπαν ότι δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί στο στομάχι ή στον λαιμό της 74χρονης και διευκρίνισαν ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

http://www.cetusnews.com