Καταδίκη Παύλου Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση του προέδρου του ΣΕΚΕΕΛ- Και το facebook Μέσο Κοινωνικής Αντιδικίας

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το είπε και το έκανε ο κ. Σταμάτης Πουλής, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Πήγε στη Δικαιοσύνη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης και δικαιώθηκε. Αλλά παρότι το δικαστήριο ζητεί από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να δημοσιεύσει στο ιστολόγιό του την απόφαση του δικαστηρίου, αυτός έκανε χθες βράδυ άλλου τύπου ανάρτηση...

Διαβάστε το σχόλιο που ανάρτησε στο Facebook ο κ. Πουλής:

Πέρασε παραπάνω από ένας χρόνος από την ημέρα που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρή, συκοφαντική επίθεση εναντίον μου και εναντίον της οικογένειας μου. Ως όφειλα κατέφυγα στη Δικαιοσύνη έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στο έργο που αυτή επιτελεί. Στις 25/6/2018 εξεδόθη από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η υπ.αρ. 6827/2018 απόφαση που καταδικάζει τον αν. υπουργό Υγείας για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μία μία οι ψευδείς κατηγορίες καταπίπτουν στη Δικαιοσύνη, όπως θα καταπέσουν και οι επόμενες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ειδικότερα τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και τους συναδέλφους εργαζομένους του ΚΕΕΛΠΝΟ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόσωπό μου. Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες και προς πάσα κατεύθυνση, πως όσο και αν στοχοποιηθώ, όση λάσπη και αν δεχτώ, όποια μέσα και αν χρησιμοποιήσει με στόχο να με φιμώσει, δε θα σταματήσω να αναδεικνύω και να αποκαλύπτω τις παρανομίες που τον βαρύνουν προσωπικά.

Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο του κύριου Πολάκη στο facebook:

apanthsh polaki

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου για τη συκοφαντική δυσφήμιση:

1

2

3