Ημερίδα για την Επανορθωτική και Χειρουργική Ανδρολογία στο ΙΑΣΩ General

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Από την Ανδρολογία στη Γυναικολογία: Συνέργειες και αντιθέσεις» διοργανώνεται από την Ουρολογική Κλινική Επανορθωτικής και Χειρουργικής Ανδρολογίας του ΙΑΣΩ General, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο δρ Νικόλαος Μερτζιώτης, διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Επανορθωτικής και Χειρουργικής Ανδρολογίας ΙΑΣΩ General.

Η επιστημονική ημερίδα περιλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια και διαλέξεις με θεματολογία που άπτεται εκτός των ειδικοτήτων της Ουρολογίας και της Γυναικολογίας, της Ογκολογίας, της Λοιμωξιολογίας, της Γενικής Χειρουργικής, της Παιδιατρικής κ.ά. Διακεκριμένοι και καταξιωμένοι ιατροί, ακαδημαϊκοί και μη, πρόκειται να συμμετάσχουν ως ομιλητές και συντονιστές τρεχόντων ιατρικών προβληματισμών, διχογνωμιών αλλά και καινοτόμων θεραπειών και χειρουργικών τεχνικών από όλο το φάσμα της Ιατρικής.

Σκοπός της διεπιστημονικής αυτής σύμπραξης είναι να ρίξει φως στις αντιθέσεις, ώστε να γίνουν πιο διακριτά τα όρια μεταξύ των ειδικοτήτων της ανδρολογίας και γυναικολογίας  όσον αφορά στα διαγνωστικά και θεραπευτικά διλήμματα των δύο φύλων, αλλά και να τονίσει τις συνέργειες για βέλτιστη αντιμετώπιση στους τομείς που η μία συμπληρώνει την άλλη.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210 646 5359 (08:00π.μ.-16:00μ.μ.), e-mail: mertz@hol.gr