Ηλίας Σιώρας: 7 συνεχείς επανεκλογές ως εκπρόσωπος των γιατρών του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι δημοσιογράφοι στο ρεπορτάζ Υγείας εκτιμούν τον κ. Ηλία Σιώρα ανεξαρτήτως αν ασπάζονται ή όχι τις πολιτικές πεποιθήσεις του. Το ίδιο συμβαίνει και στο νοσοκομείο καθώς το 62% των εργαζομένων που τον ψήφισε για 7η φορά δεν ψηφίζει μόνο ΚΚΕ...

Να είσαι τίμιος και πιστός σε αυτά που λες! Αυτό αρκεί για να τυγχάνεις του σεβασμού και της αποδοχής των γύρω σου, και αυτών που συμφωνούν με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις, και αυτών που διαφωνούν!

Ο κ. Ηλίας Σιώρας, επεμβατικός καρδιολόγος, πιστός το δημόσιο σύστημα υγείας, πιστός στην ιδεολογία της παραδοσιακής Αριστεράς, πιστός στους συναδέλφους του, ξεκάθαρος στο λόγο του, χωρίς ίχνος προσωπικής φιλοδοξίας για τα …κοινά, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση στο ΕΣΥ και γενικά στον συνδικαλισμό το οποίο του αναγνωρίστηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του αντιπροέδρου της ΕΙΝΑΠ.

Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να τον επευφημώ καθώς ούτε γιατρός είμαι, ούτε εργάζονται στον «Ευαγγελισμό» οι δικοί μου συγγενείς γιατροί, ούτε και ανήκω στο ΚΚΕ. Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Είναι άξιος και έντιμος! Και το γεγονός αυτό αναγνώρισαν για 7η συνεχή φορά οι συνάδελφοί του που το εξέλεξαν χθες ως εκπρόσωπο των γιατρών στο ΔΣ του νοσοκομείου με 227 ψήφους σε σύνολο 368 έγκυρων.

Συγκεκριμένα έλαβαν:

EΓKYPA: 368, ΣIΩPAΣ-ΠAME, 227 και 62% , ΘEOΔ. KPATHMENOΣ (ANEΞAPTHTOΣ )141 και 38%.

Για εκπρόσωπο των εργαζομένων στο ΔΣ του νοσοκομείου ψήφισαν:

EΓKYPA 611, ΔHM. ΠIΣTOΛAΣ-ΔAKE 245, NIK ΓOYΣIOΣ-ΠAME 175 (AΠO 167), OYZOYNIΔOY-ΣYPIZA 119 (AΠO 68), ΠANH-ΠAΣKE 52 (AΠO 31), ΘEOΛOΓOY-ΛAE/ANTAPΣYA 20 (AΠO 129).