Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Αγγίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την Tετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2017, τo Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει τη δεύτερη εκδήλωση της νέας μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ, με θέμα: «Αγγίζοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στις 17:30 μ.μ.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο θα είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου, το ΙΣΝ διοργανώνει ένα διάλογο για την επίδραση που έχουν οι γιορτές, τη σημασία της προσφοράς και τη σπουδαιότητα του να νιώθουμε τον διπλανό μας αληθινά κοντά μας.

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος και ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου συζητούν για την αλλαγή που βλέπουν γύρω τους τις ημέρες των εορτών και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν οι ημέρες αυτές στον κόσμο, την πίστη, την έκφραση, τη δημιουργία.

Στη συζήτηση, ιδιαίτερο ρόλο έχει και το περιοδικό δρόμου «Σχεδία», με τη συμμετοχή του πωλητή, Μιχάλη Σαμόλη.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Μέσα από τη σειρά εκδηλώσεων ΔΙΑΛΟΓΟΙ, το ΙΣΝ παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, ανθρώπους που με το έργο και τη δράση τους εμπνέουν και ευελπιστεί να ενθαρρύνει συζητήσεις γύρω από καίρια ζητήματα της ζωής σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα www.SNF.org/live.