ΙΑΣΩ General: Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές

  • Iatropedia
Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και έχουν ήδη αρχίσει, όσοι τυχεροί εργάζονται, να προγραμματίζουν άδειες ενώ όλοι μας λίγο πολύ κανονίζουμε πως θα περάσουμε τις γιορτινές ημέρες…Ας μην ξεχνάμε όμως και την υγεία μας και ας εκμεταλλευτούμε τη χαλαρή ατμόσφαιρα των γιορτών για να κάνουμε τον προληπτικό μας έλεγχο γιατί… κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν!

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ General συνεχίζουν σε πείσμα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών να προσφέρουν προνομιακές τιμές προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται, να μπορούν να εξετασθούν από παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπαιδικό καθώς και τις άλλες ιατρικές ειδικότητες, χωρίς να αναγκασθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έτσι, στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία η επίσκεψη σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες προσφέρεται στην ειδική τιμή των 20 Ευρώ ενώ παράλληλα, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, συμπεριλαμβάνεται στην τιμή αυτή η δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων.

Οι κλινικές εξετάσεις γίνονται κατόπιν ραντεβού, άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και λίστες αναμονής, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Οι Ιατροί είναι άριστα εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, με πολλά χρόνια υπηρεσίας και πολύτιμης εμπειρίας. Παράλληλα, μέσα στον χώρο της Κλινικής στεγάζονται διαγνωστικά και απεικονιστικά Εργαστήρια, στα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι σύγχρονες και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι το ΙΑΣΩ General συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ τόσο για τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς (νοσηλευόμενους) ασθενείς.

Πότε λειτουργούν

Τα Tακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Διαθέτουν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικό

Αιματολογίας

Γαστρεντερολογικό

Δερματολογικό

Διαβητολογικό Κέντρο

Ενδοκρινολογικό

Καρδιολογικό

Νευρολογικό

Nευροχειρουργικό

Νεφρολογικό

Ορθοπαιδικό

Ουρολογικό

Οφθαλμολογικό

Oγκολογικό

Παθολογικό

Πλαστικής Χειρουργικής

Πνευμονολογικό

Ρευματολογικό

Χειρουργικό

Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

Ωτορινολαρυγγολογικό (Ω.Ρ.Λ.)

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στo τηλ. 210 650 2000, σε 24ωρη βάση.

Το ΙΑΣΩ General βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείου και της οδού Πυθαγόρα στο Χολαργό. Απέχει μόλις 300 μέτρα από τη στάση Μετρό «Χολαργός» και βρίσκεται ακριβώς μπροστά σε στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων