ΙΑΣΩ General: Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών!

  • Iatropedia
Η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General αποτελεί ένα ίδρυμα πρότυπο, στο οποίο κάθε ασθενής μπορεί να εμπιστευτεί, χωρίς κανένα δισταγμό, το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει, την υγεία του.

Το νοσοκομείο έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ ενώ και οι εξωτερικοί ασθενείς που είναι ασφαλισμένοι με τον ΕΟΠΥΥ μπορούν με την απλή επίδειξη του βιβλιαρίου τους να πραγματοποιήσουν όλες τις εξετάσεις τους με τιμές ΦΕΚ.

Παράλληλα το ΙΑΣΩ General διαθέτει εξειδικευμένα ιατρεία, Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών(ΤΕΠ) κάθε ημέρα, σε 24ωρη βάση (24/7) καθώς και υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.

Διαθέτει επίσης 237 ειδικά σχεδιασμένες και άρτια εξοπλισμένες κλίνες διαφόρων κατηγοριών

♦ Δύο από τις πλέον σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ Πολυδύναμη, ΜΕΘ Εμφραγμάτων) σε παγκόσμιο επίπεδο και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά στην Ελλάδα

♦ 11 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με ό,τι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία, οι οποίες καλύπτουν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι καρδιοχειρουργικές αίθουσες διαθέτουν υπερηχογράφο με διοισοφάγειο και διεγχειρητική κεφαλή για το συνεχή έλεγχο του ασθενούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

♦ Υπερσύγχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Αναλυτικότερα:

Σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

To ΙΑΣΩ GENERAL είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ για εξωτερικούς και εσωτερικούς ασθενείς (νοσηλευόμενους).

Οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ καταβάλλουν μόνο το καθορισμένο ποσοστό συμμετοχής τους, που είναι το ίδιο σε όλα τα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικά νοσηλευτήρια και διαγνωστικά κέντρα.

Τιμές ΦΕΚ για τις μικροβιολογικές εξετάσεις για τους εξωτερικούς ασθενείς

Οι εξωτερικοί ασθενείς, που είναι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μπορούν με την απλή επίδειξη του βιβλιαρίου τους (δηλ.χωρίς να έχουν συνταγογραφημένο παραπεμπτικό) να πραγματοποιούν αιματολογικές εξετάσεις και καλλιέργειες σε τιμές ΦΕΚ (τιμές κρατικού τιμολογίου)(δηλ. πολύ χαμηλές τιμές, πχ. γεν.αίματος:2,88€).

Ιατρικές επισκέψεις κατόπιν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία στην τιμή των 20€.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία στελεχώνονται από Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

Λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της κλινικής, καθώς και να καλέσουν στo τηλ. 210 650 2662 από 08.00-16.00 . Τηλ.Κέντρο:210 650 2000

Λειτουργούν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία:

Αγγειοχειρουργικό

Αιματολογικό

Γαστρεντερολογικό – Ενδοσκοπικό

Δερματολογικό

Ενδοκρινολογικό/Διαβήτου

Καρδιολογικό

Νευρολογικό

Nευροχειρουργικό

Νεφρολογικό

Ορθοπαιδικό

Ουρολογικό

Οφθαλμολογικό

Παθολογικό

Πνευμονολογικό

Ρευματολογικό

Χειρουργικό

Ω.Ρ.Λ-Ακοολογικό

Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών(ΤΕΠ) κάθε ημέρα, σε 24ωρη βάση (24/7).

Επισκέψεις στις 4 βασικές ιατρικές ειδικότητες των ΤΕΠ στα 20Ευρώ.

Λειτουργεί Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών(ΤΕΠ) κάθε ημέρα (και ΣΚ και αργίες), όλο το 24ωρο, προκειμένου να διασφαλίζεται η άμεση αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών.

Κόστος επίσκεψης στις 4 βασικές ιατρικές ειδικότητες (παθολόγος, χειρουργός, καρδιολογος, ορθοπαιδικός):20ευρω

Το Τμήμα διαθέτει σε ενιαίο χώρο και χειρουργική αίθουσα προς ταχύτερη εξυπηρέτηση των περιστατικών, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας ΤΕΠ: 210 650 2627 , 210 650 2608

Τηλ.Κέντρο:210 650 2000

Ασθενοφόρα

Εγκεκριμένα από το ΕΚΑΒ, τα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα του ΙΑΣΩ General διαθέτουν εξοπλισμό κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.