Η UM απέκτησε τον media λογαριασμό της κορυφαίας παραγωγού γενοσήμων Mylan

  • Iatropedia
Η UM, κατόπιν διαδικασίας κλειστού pitch, κέρδισε τον media λογαριασμό της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Mylan στην Ελλάδα.

Η Mylan είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής γενόσημων και ειδικών φαρμακευτικών προϊόντων στον κόσμο, διαθέτοντας προϊόντα σε περίπου 145 χώρες. Το 2015 εξαγόρασε τις δραστηριότητες εξειδικευμένων και off patent πρωτοτύπων φαρμάκων της Abbott στις αναπτυγμένες χώρες εκτός των Η.Π.Α.

Η συνεργασία της UM με την Mylan ξεκίνησε από την 1 Απριλίου και ήδη η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια για το προϊόν OMACOR, είναι στον «αέρα» από τις 20 Απριλίου.

Η Λίτσα Μέγγουλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της UM δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Mylan εμπιστεύτηκε την UM, ως στρατηγικό συνεργάτη της στον σχεδιασμό μέσων για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων. Η αγορά των OTCs (Over The Counter) φαρμάκων εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, ανεβάζοντας εξαιρετικά τον ανταγωνισμό. Η UM θα προσφέρει στην Mylan, την τεχνογνωσία και την καινοτομία που χρειάζεται ώστε να ενισχύσει την εικόνα των προϊόντων της και να δημιουργήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για αυτά.»