Οι τοπ τροφές που »καίνε»θερμίδες!

  • Iatropedia
Τα ψέματα τελείωσαν. Το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοή και εσείς όλο αναβάλλεται το ραντεβού σας με τη δίαιτα ώστε να αποκτήσετε καλλίγραμμη σιλουέτα για την παραλία. Αν μέχρι τώρα οι προσπάθειες σας δεν απέδωσαν δείτε με ποια τρόφιμα θα κάψετε θερμίδες

Αγγουράκια

Τα αγγούρια αποτελούνένα πό τα τρόφιμα εκείνα που καίνε τις θερμίδες αφού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό που φτάνει το 90% ενω είναι πλούσια και σε βιταμίνη C η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Σέλινο

Μια από τις τροφές που φαίνεται να «καίει» περισσότερες θερμίδες από όσες παρέχει είναι το σέλινο. Υπολογίζεται ότι έχει μόλις 16 θερμίδες στα 100 γραμμάρια ενω έιναι πλούσιο σε νάτριο και κάλιο.

Ντομάτες

Οι ντομάτες είναι πλούσιες σε λυκοπένιο το οποίο καταπολεμά τη χοληστερίνη και τον καρκίνο του προστάτη ενώ είναι από τις τροφές που όταν τις καταναλώνετε καίτε λίπος.

Ενδεικτικό είναι ότι τα 100 γραμμάρια περιέχουν μόλις18 θερμίδες.

Τσίλι

Μπορεί να είναι νόστιμο και γευστικό αλλά το τσίλι περιέχει την ουσία καψαϊκίνη η οποία έχει την ιδιότητα να αυξάνει τις καύσεις στον οργανισμό. Σύμφωνα με νέες έρευνες το τσίλι και όλα τα παράγωγά του που περιέχουν καψαϊκίνη μπορούν να συντελέσουν στην απώλεια του σωματικού βάρους.

πηγή http://www.health.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τι τροφές που αδυνατίζουν!