Οι πιο απόκρυφες ερωτογενείς ζώνες για καλύτερο σεξ

  • Iatropedia
Σύμφωνα με την δρ Carla Clark, επιστημονική σύμβουλο, συγγραφέα και ερευνήτρια σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της νευροψυχολογίας, της βιοτεχνολογίας και της μοριακής βιολογίας, το σεξ είναι μέσα στο κεφάλι μας, κυριολεκτικά.

“Οι εγκέφαλοί μας συμμετέχουν σε όλα τα στάδια της σεξουαλικής συμπεριφοράς και σε όλες τις παραλλαγές της, από τα συναισθήματα της σεξουαλικής επιθυμίας και την επιλογή συντρόφου, μέχρι τη σεξουαλική διέγερση, κορύφωση ακόμη και τα χάδια μετά τη συνουσία (..) Αλλά για να ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα του εγκεφάλου, χρειάζεται και τη φυσική διέγερση”.

Τότε είναι που μπαίνουν στο “παιχνίδι” οι ερωτογενείς ζώνες. Πέραν των… προφανών, οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν για τις πιο δημοφιλείς από αυτές, όπως ο λαιμός και οι λοβοί των αυτιών, αλλά υπάρχουν κι άλλες τέτοιες ζώνες από πάνω μέχρι κάτω στο σώμα, που μένουν συχνά… ανεξερεύνητες.

Δείτε τις πιο ευαίσθητες και… αποτελεσματικές από αυτές τις “κρυφές” ερωτογενείς ζώνες, σύμφωνα με την δρ Clark:

Γοφοί

Αν και μπορεί να μην θεωρείτε τους γοφούς ως μια άκρως ερωτική ζώνη, εντούτοις είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στην αφή. Όταν χαϊδεύετε σε εκείνο το σημείο, διεγείρετε μια πληθώρα νευρώνων που είναι πολύ κοντά στην πιο… ευαίσθητη περιοχή του σώματός σας.

Για καλύτερη διέγερση, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να χτυπήστε ελαφρά το ιερό οστό. Αυτό δεν είναι ο κόκκυγας, αλλά το μεγάλο, τριγωνικό οστό στη βάση της σπονδυλικής στήλης και στο άνω, πίσω μέρος της πυελικής κοιλότητας.

Σπονδυλική στήλη

Το μασάζ στην πλάτη μπορεί να είναι μια σεξουαλικά τόνωση τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Τα λάδια μασάζ βελτιώνουν την συνολική εμπειρία του με την προσθήκη θερμότητας και με τα οφέλη της αρωματοθεραπείας.

Ξεκινήστε με τους ώμους και συνεχίστε προς τα κάτω. Η σπονδυλική στήλη είναι ένα “ναρκοπέδιο” με ερωτογενή σημεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλετε πίεση και δύναμη. Άλλωστε ο σκοπός δεν είναι το μασάζ… χειροπρακτικής!Κρατήστε το άγγιγμα σας απαλό και να “εμπλουτίστε” το… τελετουργικό με μερικά φιλιά σε όλη την πλάτη.

Η ερωτογενής ζώνη στην περιοχή της… ζώνης

Πολλές φορές, καθώς άντρες και γυναίκες εστιάζουν την… προσοχή τους στην πιο ευαίσθητη περιοχή από όλες στο ανθρώπινο σώμα, δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία στην ζώνη που βρίσκεται λίγο ψηλά από εκεί. Είναι περίπου η περιοχή όπου στέκεται η ζώνη του παντελονιού που φοράτε. Την επόμενη φορά, πάρτε μερικά λεπτά ενασχόλησης σε αυτή την περιοχή, ειδικά με την γλώσσα σας και ο/η σύντροφός σας θα… το εκτιμήσει σίγουρα!

Το εσωτερικό των μηρών

Ακόμα ένα σημείο που συνήθως παραμελείται στον “βωμό” της νο.1 ερωτογενούς περιοχής σε άνδρες και γυναίκες. Η εσωτερική πλευρά του μηρού είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στην αφή. Οι γυναίκες, ιδίως, διεγείρονται περισσότερο σεξουαλικά από φιλιά και χάδια σε αυτό το σημείο, αν και οι άντρες είναι επίσης αρκετά… δεκτικοί όταν η γυναίκα στρέφει ενίοτε (και) εκεί την προσοχή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών

Η ένταση και ευκολία οργασμού φαίνεται από το σχήμα του…

Ποιο χρώμα “ανάβει” περισσότερο τις γυναίκες;

Τι κάνει μια γυναίκα να χάνει απότομα την σεξουαλική της διάθεση;