Η «Καρδιά του Παιδιού» στυο επίκεντρο του 5ου ετήσιου συνεδρίου Capital Link ΕΚΕ

  • Iatropedia
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το 5ο Ετήσιο Capital Link Συνέδριο EKE, με γενικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Κοινωνία», στο οποίο έδωσε δυναμικό παρόν «η Καρδιά του Παιδιού» και το οποίο έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Hilton» στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα.

Στο Συνέδριο μίλησαν πολλοί, σημαντικοί και πάνω από όλα καταξιωμένοι επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ενεργά στο τομέα της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες σε κάθε ευκαιρία που τους δίνετε κατά την επιχειρηματική τους δράση. Στο δε χώρο της έκθεσης, το παρόν από τις Μ.Κ.Ο ήταν μεγάλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ήταν το ενδιαφέρον του κοινού.

Η «Καρδιά του Παιδιού» έδωσε δυναμικό παρόν, με την παρουσία της ίδιας της Προέδρου καθώς και όλου του προσωπικού, τόσο στον χώρο της έκθεσης των Μ.Κ.Ο., όπου διέθεσε δωρεάν το έντυπο υλικό και ενημέρωσε το κοινό για τις Συγγενείς Καρδιοπάθειες, όσο και στο ίδιο το συνέδριο.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως τόσο το προσωπικό, όσο και η ίδια η Πρόεδρος, έκαναν σημαντικές επαφές με αξιόλογες προσωπικότητες της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας και κοινωνικών οργανώσεων, που αποτελεί καλό οιωνό, εν μέσω βαθύτατης οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης, για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Συλλόγου, αλλά και την συνέχιση της παροχής των υπηρεσιών του, σε όλα εκείνα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη.

Η «Καρδιά του Παιδιού» θα συνεχίζει πάντοτε να αγωνίζεται για τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών με Συγγενείς Καρδιοπάθειες και να προβάλει τις ανάγκες που έχουν παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίζει.