Οι φαρμακοποιοί έτοιμοι να «τιμωρήσουν» το ΣΥΡΙΖΑ για όσα δεν τήρησε μετά τον Ιανουάριο

ÓÅ ÌÅÑÉÊÇ ÁÍÁÓÔÏËÇ ÔÏÕ ÅÌÐÁÑÃÊÏ ÐÑÏ×ÙÑÉÓÁÍ ÁÐÏ ÓÇÌÅÑÁ ÔÏ ÐÑÙÉ ÏÉ ÖÁÑÌÁÊÏÐÏÉÏÉ ÔÇÓ ÁÔÔÉÊÇÓ (ICON PRESS / ÊÙÓÔÁÓ ÌÐÁËÔÁÓ)
Ανατροπή στην πρόθεση ψήφου των φαρμακοποιών δείχνουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του farmakopoioi.blogspot.gr μεταξύ παραπάνω από 1500 φαρμακοποιών.Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει πάνω το 50% των ψήφων που είχε τον Ιανουάριο πέφτοντας στο 17,5%, από 41,9% που συγκέντρωνε στην αντίστοιχη δημοσκόπηση για τις προηγούμενες εκλογές.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ένα μέρος των φαρμακοποιών που δήλωσαν ότι δεν θα ψηφίσουν ξανά ΣΥΡΙΖΑ επιλέγουν μάλλον την αντισυστημική ψήφο, εκτοξεύοντας τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων στο 9%, της Λαϊκής Ενότητας στο 7,7%, ενώ ενισχύει και την Αποχή, από 2,7% τον Ιανουάριο, σε 10% τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σε ό,τι αφορά την ΝΔ ανακτά ένα μέρος των δυνάμεών της, ανεβαίνοντας από το 15,8% τον Ιανουάριο στο 32,2% των προτιμήσεων των φαρμακοποιών, τον Σεπτέμβριο.

Ενώ η Χ.Α. είναι σταθερή και μεγάλες απώλειες έχει το ΚΚΕ (από 12,7% πέφτει στο 4,2%), το Ποτάμι (από 5,8% πέφτει κάτω του 3%), αλλά και οι ΑΝΕΛ που σχεδόν σβήνουν από τις επιλογές των φαρμακοποιών. Καλά είναι τα νέα για το ΠΑΣΟΚ, που λαμβάνει ποσοστό κατά 20% μεγαλύτερο από τον Ιανουάριο, εκτοξευόμενο από το 1,8% στο 2,1%.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλες οι ειδήσεις

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends