HEALTHY, SET, GO! – Παιδικά check up

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με το μήνυμα «HEALTHY, SET, GO!», το ΙΑΣΩ Παίδων είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους για την πραγματοποίηση των ολοκληρωμένων πακέτων προληπτικών εξετάσεων υγείας.

Τα πακέτα προληπτικών εξετάσεων είναι τα ακόλουθα:

Βασικό πακέτο 60€: οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση.

Έλεγχος άθλησης 80€: οφθαλμολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex & καρδιολογική εξέταση, δερματολογικός έλεγχος.

Ολοκληρωμένος ΩΡΛ έλεγχος 40€: ΩΡΛ εξέταση, ακοόγραμμα και τυμπανόγραμμα.

Έλεγχος Σωματικού Βάρους 80€: εξέταση από δύο ειδικότητες – Παιδίατρος-Ενδοκρινολόγος, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος.

Έλεγχος Σπονδυλικής Στήλης – Σκολίωσης 30€: επισκόπηση των σημαντικών χαρακτηριστικών, Αναλυτικό αναπτυξιολογικό ιστορικό, forward bending test, σε συνεργασία με Χειρουργό Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης.

Αξιολόγηση συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες 40€: αναγνώριση, αντιμετώπιση, πρόληψη και καθοδήγηση του παιδιού για την ασφαλή συμμετοχή του σε αθλητικές δραστηριότητες από Ειδικό Ορθοπαιδικό Αθλητικών Κακώσεων.

Κινητική Ανάλυση Στάσης & Βάδισης 40 ευρώ: πελματογράφημα, αξιολόγηση πελματικών αποτελεσμάτων και κατασκευή εξειδικευμένων ορθωτικών πελμάτων σε συνεργασία με Παιδο-Φυσικοθεραπευτή με 50 ευρώ.

Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι το βιβλιάριο ασφαλιστικού φορέα (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) του παιδιού.

Oι εξετάσεις διενεργούνται καθημερινά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210 6383070-2 & 210 6383503 μέχρι 15/11/2018, ημέρα λήξης του προγράμματος. Τα check up απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.