Η γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας στο ΟΑΚΑ στις 15 Ιουνίου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος στις 15 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρα Γονιμότητας, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό event από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής με τον Δήμο Αμαρουσίου υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, εκπλήξεις, μουσική και παιχνίδια, δραστηριότητες , μουσικά και θεατρικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 από τις 17:00 η «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) θα πλημμυρίσει με μοναδικές στιγμές, γέλιο και παιχνίδι.

Με ελεύθερη είσοδο για όλους , οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των 5.000τ.μ υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών σύμφωνα με την ηλικία τους .
Για τις μικρές ηλικίες φουσκωτά, μπαλάκια, τσουλήθρες και άλλες πολλές εκπλήξεις στο Baby Park, μηχανάκια, αλογάκια, φουσκωτά, κάστρα και τσουλήθρες στο Playground, Caroussel, τραμπολίνο, αλλά και ηλεκτρικό τρενάκι στο Luna Park.

Για τα λίγο μεγαλύτερα παιδιά στο Adventure Field θα υπάρχει πύργος αναρρίχησης, τοξοβολία αλλά και Bunge τραμπολίνο, αλλά και στο Energy Games θα μπορούν να «προπονηθούν» στο φουσκωτό ποδόσφαιρο και basket αλλά και να εκτονώσουν όλη την ενέργειά τους σε παιχνίδια δράσης . Δεν θα μπορούσε να λείπει, λόγω εποχής, και η hi-tech area με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά παιχνίδια για γονείς και παιδιά.

Στο Junior Theater, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργοί, κλόουν, animater, θέατρο σκιών και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα θα βρίσκονται επί σκηνής ανά 30λεπτά, αλλά και στην Meet & Greet area οι νεαροί καλεσμένοι, μαζί με τους γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αλλά και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες.

Την Ημέρα Γονιμότητας θα «ντύσουν» μουσικά DJ’s και ραδιοφωνικοί παραγωγοί αλλά και ο αγαπημένος σε όλους καλλιτέχνης Διονύσης Σχοινάς που θα βρεθεί live στη σκηνή για να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες, με δωρεάν είσοδο.

Spot δροσιάς θα υπάρχει για όλους τους παρευρισκόμενους σε περίπτωση ζέστης αλλά και χώροι σκίασης καθώς και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι Μητρικού Θηλασμού και Βρεφικής Φροντίδας… αλλά και «parking» για τα καρότσια!!!
Παράλληλα, τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, δημιουργώντας οικογένεια, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και καθοδηγηθούν με τον σωστό τρόπο και από τους πιο έμπειρους επιστήμονες της ιατρικής υποβοηθούμενης ανθρώπινης αναπαραγωγής.