Γιατί βγήκε από το Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη! Όλο το παρασκήνιο

  • Iatropedia
Εξιτήριο από το Δαφνί πήρε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου όπου νοσηλευόταν μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. Η αγωγή, η ψυχολογία και οι συζητήσεις της με τους γιατρούς

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αθόρυβα λόγω και του κλίματος ανησυχίας των εργαζομένων στο Δαφνί από την κινητικότητα, έφυγε από το ψυχιατρείο τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η Βίκυ Σταμάτη με κατεύθυνση τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Έπειτα από περίπου 1,5 μήνα νοσηλείας στο Δαφνί η σύζυγος του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ πήρε στις αποσκευές της την ειδική αγωγή που της χορήγησαν οι γιατροί για τα συμπτώματα κατάθλιψης αλλά και άγχους που εμφάνιζε.

Πληροφορίες του iatropedia.gr αναφέρουν ότι οι θεράποντες ιατροί ήταν ικανοποιημένοι από την πορεία της υγείας της καθώς ήταν πλέον ήρεμη και χωρίς εξάρσεις. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα η κ.Σταμάτη μπορούσε και έβλεπε μέσα στο Δαφνί και το παιδί της καθώς της είχε δοθεί ειδική άδεια.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Δαφνί ήταν διακριτική ενώ ήταν ιδιαίτερα υπάκουη στις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών της ενώ ακολουθούσε και πιστά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούσαν.

Ανησυχία ότι παρουσιάζει τάσεις αυτοκτονίας δεν υπάρχουν πια στο ιατρικό team του Ψυχιατρείου γι αυτό και της δόθηκε εξιτήριο για να αποχωρήσει.

Όλο το διάστημα νοσηλείας της στο Δαφνί η κ.Σταμάτη ήταν φρουρούμενη δεδομένου ότι εκτίει ποινή 12εταούς κάθειρξης στον Κορυδαλλό.

Πάντως γιατροί και εργαζόμενοι δεν έκαναν καμία διάκριση στην “επώνυμη” φιλοξενούμενη τους η οποία όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς οι συγγενείς της φρόντιζαν για τις λεπτομέρειες της διατροφής και της ένδυσης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαζί με άλλους 25 σε θάλαμο στο «Δαφνί» η Βίκυ Σταμάτη! Όλες οι λεπτομέρειες της νοσηλείας

Έλεγχος φαρμάκων χωρίς…προσωπικό! Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον ΕΟΦ

Πως χάθηκαν 336 θέσεις από Σισμανόγλειο και Αμ.Φλέμινγκ λόγω κινητικότητας! Τι λένε οι εργαζόμενοι

Ψηφίζεται σήμερα η τροπολογία Άδωνι για τα φάρμακα! Τι θα κάνουν τα κόμματα