Γιατί γύρισε ο Άδωνις στην TV; Η πικρία και η σιωπή…

  • Iatropedia
Παρότι μέχρι πρόσφατα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε συνηθίσει να μιλά για πολιτική και εξελίξεις, να εμφανίζεται από κανάλι σε κανάλι, πλέον όμως φαίνεται πως έχει αποφασίσει διαφορετικά.

Ο τέως υπουργός Υγείας έκανε την Τετάρτη την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον ανασχηματισμό αλλά δεν ήταν όπου κι όπου: ήταν στο πλευρό του αδερφού του για να πουλήσει βιβλία.

Η πικρία του από την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση ήταν εμφανής όσο και η κούραση του. Ωστόσο ο ίδιος όπως λέει σε στενούς του συνεργάτες, θα βγαίνει στο γυαλί μόνο για την επιχείρηση της οικογένειας και για κανέναν άλλο λόγο.

Εξάλλου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι από την επιχείρηση αυτή ζουν όλες οι οικογένειες. Αναμένεται να μιλήσει για όλους και για όλα σε περίπου δύο μήνες από σήμερα οπότε και θα πει την άποψή του για όσα συνέβησαν.

Άλλωστε όπως είπε στην εκπομπή με τον αδελφό του Λεωνίδα:

«Ό,τι και να πω τώρα για τον ανασχηματισμό θα παρερμηνευθεί».

Ο κ.Γεωργιάδης βέβαια δεν παρέλειψε να τα βάλει με τους αριστερούς δημοσιογράφους όχι όμως για την κριτική που του άσκησαν για την πολιτική του αλλά για το γεγονός ότι πουλά βιβλία. Όπως είπε: «Δημοσιογραφίσκοι της Αριστεράς με κατηγορούσαν γιατί είμαι βιβλιοπώλης. Από πότε είναι ντροπή;»

Πάντως κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποσαφήνισε ότι δε θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για τη νέα κυβέρνηση, γιατί όπως είπε ότι και να πει αυτή την στιγμή θα παρερμηνευθεί και δεν το θέλει.

«Δεν είναι η ώρα. Όλα είναι καλά, συνεχίζουμε και στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση μας. Δεν θέλω να με μπλέξεις με οτιδήποτε έχει σχέση με την πολιτική επικαιρότητα. Δεν θέλω να μου πεις τίποτα για την κυβέρνηση και τον ανασχηματισμό» είπε απευθυνόμενος στον αδερφό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πανικός στην κυβέρνηση για το διορισμό Δαραβίγκα στον ΟΚΑΝΑ! Όλο το καυτό παρασκήνιο

Η πρώτη απεργία στο ΕΣΥ με Βορίδη την ερχόμενη εβδομάδα! Κατεβάζουν ρολά γιατροί-εργαζόμενοι

Τι θεωρούν πιο επικίνδυνο για την υγεία τους οι Έλληνες;

Άδωνις: «Γιατί συγκινήθηκα στην τελετή»! Το μήνυμα σε Ζέττα, Μπέζα