Γιατί δεν είναι καλό το σεξ; Όλες οι αιτίες

  • Iatropedia
Το καλό σεξ δεν είναι πάντα πανάκεια, αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά και καταστάσεις. Τα προβλήματα στη δουλειά, οι αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι, η αβεβαιότητα για το αύριο έχουν σαν αποτελέσμα το σεξ όχι μόνο να είναι περιορισμένο αλλά και με άριστα το δέκα να παίρνει κάτω από τη βάση. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτές οι αιτίες.

Οι ειδικοί επιστήμονες εντόπισαν και άλλους λόγους που το σεξ δεν είναι καλό.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί:

Όταν το μυαλό φτερουγίζει

Ουκ ολίγες φορές έχετε συλλάβει τον εαυτό σας, το μυαλό σας κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων να φτερουγίζει και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε στο σεξ.

Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Πράγας έδειξε ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν πιάσει τον εαυτό τους να σκέφτονται κάποιον ή κάποια άλλη στο σεξ ή να φτιάχνουν λίστα για τα ψώνια!.

Το γεγονός αυτό αποτελεί τροχοπέδη αφού κανένας από τους δυο δεν απολαμβάνει το σεξ.

Θέλει άλλα πράγματα

Το καλό σεξ αναφέρουν οι ειδικοί περνά μέσα από το διάλογο. Όταν τα ζευγάρια δεν έχουν καλή επικοινωνία δεν είναι αδύνατο αναφέρουν οι ειδικοί να κάνουν και ποιοτικό σεξ.

Στο πλαίσιο αυτό συμβουλεύουν στους απανταχού εραστές να ανοίγουν τα χαρτιά τους και να μιλούν ανοικτά για όλα τα θέλω τους.

Μόνο ζητάτε

Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι νοιάζονται μόνο για την δική τους σεξουαλική ικανοποίηση με συνέπεια μόνο να ζητούν και να μην δίνουν τίποτα αφού προέχει η καλοπέραση τους ακόμη ακισ το σεξ.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί απαραίτητο συστατικό για να ''πετύχει'' το σεξ είναι να και οι δυο να απολαμβάνουν τη σεξουαλική ικανοποίηση στο έπακρο.

Κάνετε συγκρίσεις

Οι συγκρίσεις με τους ή τις πρώην βάζουν εμπόδιο στο καλό σεξ.