Γυαλιά καρφιά στον ΟΚΑΝΑ: Ένταση και νέες κατηγορίες από Μ. Μαλλιώρη!

  • Iatropedia
''Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσω" κατήγειλλε η Μένη Μαλιώρη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τον ΟΚΑΝΑ. Ωστόσο πανικός επικράτησε πριν από λίγη ώρα στον Οργανισμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) όταν η παρατηθείσα πρόεδρος του Μένη Μαλλιώρη θέλησε να παραχωρήσει συνένετυξη τύπου αλλά εμποδίσθηκε με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ από την στιγμή που ο υπουργός υγείας έχει κάνει δεκτή την παραίτηση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μένη Μαλλιώρη βρέθηκε στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου πράγμα το οποίο δεν κατέστη δυνατό αφού ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ.Μαριδάκης έσπευσε να της θυμίσει ότι έχει παραιτηθεί και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις αίθουσες του Οργανισμού.

Να σημειωθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδέχτηκε την παραίτηση της και ήδη βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης νέου προέδρου για το τιμόνι του Οργανισμού.

Προς το παρόν τα πνεύματα οξύνθηκαν ενώ μπήκαν στη μέση και οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ οι οποίοι άδραξαν την ευκαιρία και πέρασαν στην αντεπίθεση μετά από τις τις καταγγελίες του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιτζή ότι έπαιρναν αυξήσεις μισθών 182% επί προεδρίας Μ Μαλλιώρη.

Σύμφωνα με το προεδρείο του Συλλόγου τους '' η αλήθεια είναι ότι επί προεδρίας Μαλλιώρη οι εργαζόμενοι είχαν μειώσεις στους μισθούς τους που έφτασαν στο 50%''.Και συνέχισαν υποστηρίζοντας πως είναι τεράστιο ψέμα ότι στον ΟΚΑΝΑ δεν εφαρμόζεται το ενιαίο μισθολόγιο.

Μετά από αυτή τις τραγελαφικές κατάστασεις που διαδραματίσθηκαν η κ.Μαλλιώρη αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη στο πεζοδρόμιο!

νέες αλληλοκατηγορίες

Σε νέες κατηγορίες προχώρησε η κ.Μαλλιώρη εναντίον της υφυπουργού υγείας κ Ζ.Μακρή ισχυρίζοντας ότι με εντολή της εμποδίσθηκε η συνέντευξή της ενώ διαψεύσε τα όσα διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες, κάνοντας λόγο για ψεύδη.

''Κάποιοι δεν θέλουν να μιλήσω'' ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η υφυπουργός Υγείας Ζέτα Μακρή με δήλωσή της περνά επίσης στην αντεπίθεση σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «O ΟΚΑΝΑ πρέπει να λειτουργήσει. Οποιαδήποτε περαιτέρω ένταση δεν βοηθά στην κατεύθυνση αυτή ειδικά τώρα που έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη. Ο αντιπρόεδρος του ΟΚΑΝΑ που αναπληρώνει την παραιτηθείσα πρόεδρο ενήργησε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία».