Γενική συνέλευση και εκλογές για την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ

  • Iatropedia
Σε μια εποχή που ο ΕΟΠΥΥ παραπαίει και τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται αναμένοντας τις αποφάσεις της νέας ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για τη νέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας, η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ είναι σημαντικό να παρουσίαζει αραγές, ισχυρό μέτωπο εκπροσώπησης. Έτσι, η γενική της συνέλευση και οι εκλογές για νέο ΔΣ είναι γεγονός σημαντικό που αναμένεται να καθορίσει πολλά επιμέρους ζητήματα στον κλάδο.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ιατρών Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με απόφασή του προκυρήσει Τακτική Γενική Συνέλευση με θέμα ημερήσιας διάταξης τη διεξαγωγή Εκλογών για τη εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.

Οι Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου την 7η Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. Σε περίπτωση μη προσέλευσης > 50% των μελών η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την 14η Νοεμβρίου 2015, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Σε περίπτωση μη απαρτίας (>25% των μελών) η Γ.Σ. και η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί οριστικά το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.00 π.μ. στο ξενοδοχείο Golden Age (Μιχαλακοπούλου 57, 115 28 – Αθήνα) με όσα μέλη είναι παρόντα.

Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Δ.Σ. έχουν όσα εγγεγραμένα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (ετήσια συνδρομή 30 €) αφού πληρώσουν το παράβολο υποψηφιότητας το οποίο ορίστθηκε από το Δ.Σ. στο ποσό των 70 € (συνολικό ποσό συνδρομής και παράβολου 100 €).

Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όσα εγγεγραμένα μέλη είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (ετήσια συνδρομή 30 €).

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας μπορούν να αποσταλλούν στο email του Συλλόγου eni.eopyy@gmail.com μέχρι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015. Το Δ.Σ. με απόφασή του θα κάνει δεκτές και θα ανακοινώσει τις υποψηφιότητες που πληρούν όλα τα κριτήρια μετά από συνεδρίαση του την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των Εκλογών. Με απόφαση του Δ.Σ. η ετήσια συνδρομή ορίζεται στο ποσό των 30€ ενώ καταργείται το πάγιο ποσό εγγραφής των 20 €.

Οι συνδρομές (30€) και τα παράβολα υποψηφιότητας (70 €) μπορούν να κατατεθούν στον υπ. αριθμ. 5060-059449-291 τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ: GR11 0172 0600 0050 6005 9449 291. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμό σας, η αιτιολογία «Συνδρομή» η/και «Παράβολο» και ένα κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας. Όσοι θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να έχουν καταθέσει στο λογαριασμό του Συλλόγου τη συνδρομή και το παράβολο μέχρι την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015. Μετά την ημερομηνία αυτή οι αιτήσεις υποψηφιότητας που δεν πληρούν τα ταμειακά κριτήρια δεν θα γίνονται δεκτές από το Δ.Σ.

Για το ΔΣ της ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμμ.

Γ. Ελευθερίου Χρ. Παπασιδέρη