Φύλλο και φτερό τα πιστοποιητικά οπλοφορίας και κατάθλιψης της Χρυσής Αυγής!

  • Iatropedia
Επεκτείνεται η έρευνα στα πιστοποιητικά οπλοφορίας αλλά και κατάθλιψης που έχουν δοθεί κατά καιρούς από ψυχιάτρους, εξαιτίας της Χρυσής Αυγής αλλά και μετά την παύση καθηκόντων στον ψυχίατρο της οργάνωσης.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Εκτός ΕΣΥ είναι ήδη ο ψυχίατρος της Χρυσής Αυγής. Με εντολή του Άδωνι Γεωργιάδη, ο διευθυντής ψυχίατρος του ΨΝΑ «Δαφνί» Κωνσταντίνος Παρασχάκης που φέρεται να έδινε αφειδώς πιστοποιητικά οπλοφορίας σε μέλη της Χρυσής Αυγής τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του.

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εναντίον του διευθυντή ψυχίατρου Κωνσταντίνο Παρασχάκη , ο Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αθηνών, κ. Όθων Χαραλαμπάκης, έλαβε το αρχικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για τριάντα ημέρες.

Όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά θα τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία γεγονός που σημαίνει ότι θα τεθεί εκτός ΕΣΥ.

Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση με τα παράνομα πιστοποιητικά οπλοφορίας που δόθηκαν τους τελευταίους μήνες από το «Δαφνί». Ελέγχονται δηλαδή όλα τα πιστοποιητικά που έχουν υπογραφεί και έχουν φθάσει στα χέρια μελών της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι όμως μόνο τα πιστοποιητικά οπλοφορίας. Και όσα έχουν δοθεί με τη διάγνωση της κατάθλιψης προκειμένου ορισμένοι να απαλλαγούν από δικαστήρια, μπαίνουν επίσης στο στόχαστρο.

Ταυτόχρονα αναμένεται να γίνει αυστηρός έλεγχος και σε άλλες ψυχιατρικές μονάδες του δημοσίου για να βρεθεί αν έχουν φύγει πιστοποιητικά που στη συνέχεια αξιοποιήθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στα… θρανία οι γιατροί για εργασία στο εξωτερικό! «Εκπαιδεύονται» για μετανάστες

Τέλος στις δωρεάν φυσικοθεραπείες από Δευτέρα! Έρχεται «μπλόκο» στον ΕΟΠΥΥ

Έρχονται οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία! Πως θα μοιραστεί η τράπουλα

“Πάρτι” στο εξωτερικό με Ελληνικά φάρμακα! Πόσα εξάγονται σε Ευρωπαϊκές χώρες