Φεύγει δε …φεύγει ο Άδωνις! Οι φήμες και τα σενάρια για αποχώρηση

  • Iatropedia
Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες περί αποχώρησης του Άδωνι Γεωργιάδη από το υπουργείο υγείας. Τι λέει ο ίδιος

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες γύρω απο το πρόσωπο του υπουργού Υγείας. Αποχωρεί ή όχι, αναρωτιούνται πολλοί δεδομένου ότι πολλές πληροφορίες πηγάζουν και από πολύ υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης.

Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος είτε ως περιφερειάρχης είτε για το Δήμο της Αθήνας δε φαίνεται να επιβεβαιώνονται προς ώρας. Γιατί μπορεί κυβερνητικοί αξιωματούχοι να ήθελαν τον υπουργό Υγείας να κατεβαίνει στο στίβο της Αθήνας ή της περιφέρειας, όχι όμως και ο ίδιος.

Σε στενούς του συνεργάτες ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ένα τέτοιο ενδεχόμενο κυρίως όμως επειδή ο ίδιος δεν το επιθυμεί.

Από την άλλη πάλι δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι θα …ανασχηματισθεί δεδομένου ότι έχει προωθήσει ήδη το νομοσχέδιο για τον νέο ΕΟΠΥΥ και οι διαθεσιμότητες προχωρούν άμεσα.

Ωστόσο φαίνεται ότι τα νέα δεδομένα των ευρωεκλογών κατά τις οποίες για πρώτη φορά οι υποψήφιοι θα εκλεγούν με ψήφο, φαίνεται ότι αλλάζουν τα δεδομένα. Πολλοί είναι εκείνοι που διαρρέουν ότι ονόματα σαν του ΆδωνΙ Γεωργιάδη θα μπορούσαν να βγάλουν τη ΝΔ από τη δύσκολη θέση για την ανεύρεση υποψηφίων.

Πάντως, πλέον ακόμη και ο ανασχηματισμός τοποθετείται κοντά στις ευρωεκλογές είτε μείνει είτε φύγει ο Άδωνις Γεωργιάδης από την οδό Αριστοτέλους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο…δρόμο οι διαθεσιμότητες για το ΠΕΔΥ του Άδωνι!

Στα κάγκελα οι γιατροί με τις νέες εξαιρέσεις στο πλαφόν φαρμάκων! Τι έριξε λάδι στη φωτιά

Πόλεμος για τις τιμές στα φάρμακα! Συσκέψεις φωτιά στο υπ.Υγείας. Όλο το παρασκήνιο

Άδωνις: «Γίνεται πάρτι με τις διαγνωστικές»! Έρχεται το μεγάλο κούρεμα