Φαρμασέρβ-Λίλλυ: Εφοδιάζουμε κανονικά την αγορά

  • Iatropedia
Απαντώντας στις ανησυχίες εκπροσώπων από συλλόγους ασθενών και μεμονωμένων παραγόντων τις αλυσίδας φαρμάκου, η Φαρμασέρβ Λίλλυ εξέδωσε προ ολίγου ανακοίνωση με την οποία διαβεβαιώνει ότι η προμήθεια των φαρμάκων της γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται κανονικά.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Διονύσης Φιλιώτης, την ανακοίνωση και διαβεβαίωση αυτή απέστειλε και στον ΣΦΕΕ αλλά και στο υπουργείο Υγείας ώστε όλοι να είναι ενήμεροι γαι τις καλές της προθέσεις αυτές τις δύσκολες για την χώρα ώρες.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση:

Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες ότι θα εξακολουθήσει να εφοδιάζει κανονικά την Ελληνική αγορά με όλα τα φαρμακευτικά της ιδιοσκευάσματα, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και γνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει η αδιάλειπτη λήψη των φαρμάκων από τους ασθενείς που τα έχουν ανάγκη.

Επιδεικνύοντας τη σοβαρότητα που απαιτείται τούτη την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και συναισθανόμενοι τη βαρύτητα της συνεισφοράς μας, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΦ, τους επαγγελματίες υγείας, τις φαρμακαποθήκες, τα φαρμακεία και τα νοσοκομεία θα εργαζόμαστε για την απρόσκοπτη πρόσβαση των Ελλήνων ασθενών στα φάρμακα της Εταιρείας μας σε όλη την Ελλάδα.